Taskig Kvinnosyn!

juli-2007-063.jpg

Att (som Mabou 5 ½ år) växa upp med kvinnor och flickor omkring sig, kräver med all säkerhet sin man. Med tre storasystrar och en mamma, är det säkert inte det allra lättaste. Men jag tycker att han verkar axla den manteln alldelens utärkt. Däremot så verkar det som om hans kvinnosyn i stället för att vara alldelens suverän, i stället börjar påverkas lite negativt.

Av någon (outgrundlig 😉 ) anledning så verkar han tro att kvinnor är en ekonomisk förlust och att vi kostar en massa pengar…

Igår låg Mabou och jag och myste (vi hade såklart saknat varandra, eftersom han spenderat hela helgen i Stockholm, hos sin pappa):

Jag: Träffade du någon gullig tjej i Stockholm då?

Mabou: Neeeej, jag ska aldrig ha någon flickvän.

Jag: Va? Ingen flickvän? Inte ens när du blir stor?

Mabou: Neeeej!

Jag: Okej, men tänk om du vill kramas med någon tjej ibland då?

Mabou: Nej, jag ska köpa saker själv i stället…

Jag: Köpa saker själv? Vad menar du?

Mabou: Jo, det kostar så mycket pengar att ha flickvän, för de vill ju ha så mycket smink och kläder och biljetter och alla möjliga saker!! Men då får inte jag råd att köpa grejer som jag vill ha…! Så därför ska jag inte ha någon tjej, jag ska köpa saker till mig själv i stället…!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Taskig Kvinnosyn!

 1. Hahaha, jag kanske skulle säga till pojkvännen, snart sambon, att jag inte vill ha honom längre för han äter enorma mängder mat och därför kostar för mycket! ”Tyvärr älskling, inte så länge du har mage som en avfallskvarn” ;o)

 2. Jag håller med Jenny, pojkarna slösar lika mycket pengar, om inte mer! Oj vad mycket mindre mat jag skulle köpa & så liten tvätthög jag skulle ha om det inte vore för den stora björnen som bor i mitt hem!

 3. Jenny: Bra ide ´! För då kan du köpa saker till dig själv i stället. Kanske smink, kläder och biljetter? 😀

  Ivana: Ja, vad kul man kan ha när man bestämmer om ekonomin helt själv…! 😉

  Higge: Japp, lite koll har han trots allt…! 🙂

 4. Kanske han pappa har sagt något liknade i helgen mån tro….
  hmmm…… men de ligger ju något i de men de är vi värd..skaer alltså.
  Dom små liven….

  Ha det gott
  Annette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.