Varför jag bjöd Journalisten på The.

norrkoping-212-2.jpg

Fröken linslus (typ jag) är i farten igen… Igår mailade en journalist från UNT (Uppsala Nya Tidning) till mig och ville göra en intervju med mig om min blogg och om att vara Tonårsmorsa. Idag kom hon hit. Jag var ganska nervös innan, för jag tänkte att jag säkert inte skulle komma på något vettigt att säga.

Med nervositeten fick mig att babbla ikapp med mig själv i stället. Så nu undrar jag; hur mycket hinner man göra bort sig på att babbla oavbrutet i drygt en timme? Ganska mycket, har jag en känsla av.

Nåja, det är bara att hålla tummarna för att jag inte babblade mer än jag kan stå för…!

Mabou var mindre glad. Sist jag blev intervjuad, så tog fotografen massor av bilder på mig, men bara några få på barnen, vilket Mabou (5 ½) var väldigt upprörd över, så redan igår gjorde han klart för mig att den här gången skulle han inte vara med, för att de skulle ändå bara ta mest foton på mig… Nu var inte fotografen med idag, utan kommer en annan dag, så vi får väl se hur det blir…

En annan sak som gjorde Mabou upprörd var att när journalisten kom så bjöd jag henne på The. Mabou, som inte får dricka the på kvällarna (då det finns risk för läckage… 😉 ) , utan får nöja sig med the till frukost, blev jätteupprörd: ”Varför får HON dricka the på kvällen??”

Ja, OM journalisten (mot förmodan) skulle kissa på sig i natt, så slipper jag i alla fall att tvätta sängkläderna…!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Varför jag bjöd Journalisten på The.

 1. Hej, det var längesedan jag skrev något hos dig. Jag kikar in då och då. Idag känner jag mig så energisk och är ute på stora bloggpromenaden. Du skriver väl om reportaget sedan när det kommer, så man får lov att läsa?
  Ha en bra dag!
  Kram Gunilla

 2. Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã……vad go han är din son!
  Det gick nog aldeles utmärkt på utfrågningen av tidningen…
  Du har ju erfarenhet och är bäst på att vara just tonårsmamma… 😉
  Du lägger väll in artikeln här på bloggen sedan så man får läsa:))
  En annan är ju från GÄVLE!! så man får ju inte uppsala tidning lixom….
  Ha det gott
  Annette

 3. Härligt och erfarenheten saknar du ju inte. Tårar och skratt, förtvivlan och glädje är saker som hör ihop med att vara tonårsförälder. Till salu lite då och då men älskade trots allt eller kanske på grund av 🙂

  Självklart måste lille herrn förstå att eftersom du slipper ta hand om eventuella thebesvär så är the okej.

 4. Marra: Ja, du vet hur det är. Barn och millimeter-rättvisa! 😉

  Gunilla: Alltid lika roligt när du tittar in! Klart jag kommer skriva något, annars vore jag ingen äkta linslus! 🙂

  Vb: 🙂

  Annette: Ja, jag ska försöka lägga in något, kanske en länk eller något, om det bli nåt? Man vet ju aldrig…! Gävle? Då är vi ju nästan grannar! 🙂 Kram!

  Carina: Ja, det låter så lustigt när ni skriver att jag är erfaren, jag har aldrig tänkt på det sättet, men vad sjutton, jag har ju varit mamma i halva mitt liv nu…! Kram!

 5. Nadja: Ja, det är nog mycket möjligt om du känner många journalister, eller du kanske själv är det? Jag ska länka till intervjun om den hamnar på webben när den publiceras! 😉

 6. Pingback: Intervjun i tryck idag.

 7. Pingback: The flyttning from Hell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] har tidigare skrivit om att UNT var här och intervjuade mig och fotade mig om denna blogg. Idag kom det i tryck. Förutom att sidadressen är helt fel (det […]

 2. […] med Helene som hade lämnat fler minnen än jag trott. Den smärtsamma förlusten av henne. Alla journalister och fotografer som kommit och […]