Rätt citerad-fel källhänvisning!

skanna0001_001_1020×1402.jpg

En ny tidning som heter Vi föräldrar Junior har börjat ges ut. Just nu ligger det andra numret ute i butikerna. Jag skulle kunna skriva att det är en helt fantastisk tidning, men väljer i stället att skriva att den var helt okej. Kanske beror detta på att den vänder sig till åldrarna mellan 6-12 år , vilket inget av mina barn är. Men kul tycker jag det är att det finns en föräldrartidning som inte bara vänder sig till småbarnsföräldrar. Det kan nog bli riktigt bra om de hittar en stil.

En sak var i alla fall riktigt kul, de har ju citerat mig (hittade efter tips från en av mina bloggläsare, TACK till dig!) i den. Fast lite besviken är jag på vad de uppgivit som källhänvisning, nämligen en sida som inte ens verkar finnas, nämligen Blogtoplist.se En sida som inte ens verkar finnas, men mitt citat måste väl ändå vara tagen från MIN sida; tonarsmorsa.se Inte från någon topplista! Eller? Det är ju trots allt mitt citat!

Nåja, självgod eller ej, men lite kul var det allt att bli citerad! 🙂

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Rätt citerad-fel källhänvisning!

  1. Hej Tonårsmorsa!

    Var ju tvungen att söka på blogtoplist.se , får fram en rad där det står att sidan har blivit utsatt av ett hackerattentat, hela webbhotellet där sidan låg, de jobbar med att återställa datan så sidan kan komma igång igen….???

    Såg på text tv att det hade varit många sidor som blivit hackade bl a Bamses hemsida!!!!!

    Så du får kolla om några dagar vad det är för sidan, annars kan du ju maila och påpeka tidnigen att de har fel källanvisning. Det skulle i alla fall jag gjort.

    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.