Att få betalt för att städa och tvätta…

3_2_8v.gif

Mina vanliga sysslor på jobbet brukar jag inte gå in på. Men denna vecka har husmor på mitt jobb varit sjuk, så jag har hoppat in i stället för henne. Jag måste säga att det är lite dubbelt. Lite kul med andra arbetsuppgifter än de jag normalt har.

Ã… ena sidan så är det som ett förlängt hemma-arbete. I morse innan jag gick hemifrån slängde jag in en tvättmaskin, när jag kom fram till jobbet, började jag dagen med att slänga in en tvättmaskin. Sedan har jag städat, plockat in matvaror, fixat med mat, sorterat förråd och dylikt. Inte så glamouröst, med andra ord.

Men å andra sidan gör jag samma saker som jag gör hemma gratis, på jobbet och får dessutom BETALT för det!! Det är ju inte helt fel.
Gamla fyra-barns-morsor är inte direkt bortskämda med att få betalt för att utföra hushållsarbete!

Det gäller att se saker från den ljusa sidan! 😉

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Att få betalt för att städa och tvätta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.