Invandrarflickor kan inte våldtas!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, över att det finns människor i vårt land som på fullaste allvar tror att man är immun mot att bli våldtagen, för att man har ett ”utländskt utseende” eller att svenska män skulle låta bli att våldta någon av samma skäl. Somliga gör det verkligen lätt för sig! Just nu fattar jag inte ens att jag lät mig dras med i diskussionerna, även om jag ändå inser att det är omöjligt att låta bli att besvara vissa kommentarer, hur korkade de ändå kan vara! Läs själva:

img_4460a07317bac.gif (Dock inte ordagrant!)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Invandrarflickor kan inte våldtas!

 1. Enligt åtskilliga länders lagstiftning har mannen rätt att våldta kvinnan inom äktenskapet. Dvs kvinnan kan inte våldtas.

 2. Robert W: I vilka länder då??
  och vad har det med detta inlägget att göra då vi snackar om en killes okunnskap om överfallsvåldtäckter i sverige..ingen har ens nämt något om hur det är/bör vara i äkten skap o definitivt inte hur det är i andra länder, hallååå vi lever i sverige lixom;)

 3. Frida: Ja, det är ju ett ganska bra exempel på en känd svensk våldtäktsman, men han är ju knappast heller den enda…!

  Robert W: Den lagen har även funnits i sverige och faktiskt inte för allt för länge sedan. Jag tror det var så sent som på 70-talet eller 80-talet lagen skrevs om. Frågan är nu vart du vill komma med det påståendet, eftersom inte inlägget alls handlade om andra länders lagar, eller ens sveriges lagar. Menar du att de som har sitt ursprung i dessa länder, ska få leva efter DE lagarna och inte efter de svenska lagarna, trots att man bor här? What ´s your point?

 4. Detta är så hemskt så man borde inte bhöva svara på detta pga…
  att de så fruktansvärt korkat…
  Hur är folk funtade hur kan man överhuvudtaget…
  leva med sådana tankar och inte inse att de är fel????????????

  Hua …vad fruktansvärt.

  //
  Annette
  //http://mammamassageannette.blogsome.com/
  http://www.annettesmassage.se

 5. Annette: Ja, jag instämmer, men som jag skrev i en annan kommentar: ”ibland avslöjar man en hel del genom att bara yttra sig, så det bästa sättet att “dumförklara” vissa åsikter, är att låta folk yttra dem! 🙂 ” Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.