Man kan ju alltid köpa nya…!

jaisie-1.JPG

Trött, trött, trött… Trampar hem på min ”gamla Bettan”. Hon är inte som hon ska vara. Hon är trög och gnisslar just nu. Några skruvar har lossnat. Jag vet inte ens hur man gör för att hitta nya som passar…

Vill hem och sova, men vet att det väntar en hel del hushållsarbete när jag kommer hem… Orkar knappt trampa sista biten, orkar knappt tänka.

När jag kommer innanför ytterdörren inser jag att mitt hem inte är som det var när jag lämnade det i morse…! Kommer in i vardagsrummet och köket och ser att ALLT är städat! Yiiiiiha! Ingen disk på bänken, inga sopor som stinker, inget överbelamrat köks- sller vardagsrumsbord, inga skohögar i hallen, snyggt på golvet, vissa pappershögar utrensade. Jai (16) och hennes kompisar har storstädat!! Helt plötsligt så översvämmas jag av en massa energi och lust. Sätter mig med Isa (14) och Mabou 5 ½ som är hemma, och bara myser i soffan. Käkar lite gott, pratar.

Ibland får livet helt oväntat en guldkant! Tack, tack, tack!! Tack till ”Sa”, ”Sh”, ”Ne”!! Ibland vill jag nästan pussa dem!!

Just nu är jag så glad att jag inte ens orkar bekymra mig för att jag inte har en aning om var papperna från mina viktiga pappershögar (jo, jag har en extrem ordning i mitt eget lilla kaos! 😉 ) tagit vägen.

Blommorna i köksfönstret är också borta. När Jai och hennes kompisar kommer hem igen frågar jag var de är, flickorna svarar: ”De såg lite torra ut, så vi kastade dem…!” Hmmm… mina orkideér och alla andra blommor… Nåja, vem bryr sig om hundra år? Vem bryr sig nu? Mitt hem är nystädat och blommor går ju alltid att köpa nya, det kan man däremot inte göra med ett gäng härliga tonårstjejer! (Varför man nu skulle vilja göra det?)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Man kan ju alltid köpa nya…!

 1. Vilket gäng tjejer! Super Duper!

  Köp eterneller nästa gång, Så vet du att dom klarar sig 🙂

  Som min Lina Fina skulle sagt : -” Shit happens! ”

  Kramis!

  LindaBindaBunn

 2. Pingback: Grädden på moset!

 3. Pingback: Pizzabudet vet vart det bor mycket tjejer...

 4. Pingback: Bildbevis på Gamla Bettan… » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] riktigt bortskämd. Som nu. Och de som skämmer bort mig är faktiskt mina egna barn. I går hade Jai (16) och hennes vänner överraskat mig. Idag kom Binta (18) hem hit och tog med sig Mabou (5 ½) så han ska få sova hos henne i natt. De […]

 2. […] kompis: *Skrattar högt!* Ja, det var säkert han som var här och lämnade pizzor när vi hade storstädat och beställde massa pizzor, vi var skitmånga tjejer här då! Han var jätteglad när han såg […]

 3. […] Man kan ju alltid köpa nya… […]