Grädden på moset!

dsci000057-2.jpg

Isatou 14 år.

Ibland känns det som att jag bara går direkt mellan jobbet och sängen och däremellan slänger jag in en och annan tvättmaskin i förbifarten… eller sätter på (nej, snuskhummer, inte DET sätta på…) en diskmaskin. Pussar lite på barnen och känner att jag knappt har något liv.

Men ibland känner jag mig faktiskt riktigt bortskämd. Som nu. Och de som skämmer bort mig är faktiskt mina egna barn. I går hade Jai (16) och hennes vänner överraskat mig. Idag kom Binta (18) hem hit och tog med sig Mabou (5 ½) så han ska få sova hos henne i natt. De skulle hitta på något roligt i morgon när Binta är ledig.

Som grädde på moset står Isa (14) i köket och rullar chokladbollar till mig. (Nåja, hon har nog tänkt smaka en och annan själv också! 😉 )

Så just nu kan jag sitta här och bara njuta. Njuta av fyra härliga barn som ibland underlättar min tillvaro, ibland gör den lite tuffare. Men som alltid, alltid är min största kärlek i livet!

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Grädden på moset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.