Horor, Kannibaler, Skökor, Förlossning, Incest…

 OBS!! Varning för fula ord!!

scandalous.gif

För ett tag sedan ansåg Binta (18 år) att vårt akvarium är värsta horhuset (klickbar länk).

Idag är det dock inget horhus, utan idag är det en förlossningssal. Min ena firre föder, men jag är, dessvärre lite osäker på vem av de två gravida skökorna som föder. Hon som ser tjockast ut och ser ut att föda, har simmat runt i flera timmar nu med en lång bajamaja under sig. (Kan fiskar bajja och föda samtidigt, eller?) Nåja, jag har hunnit plocka upp ca: 13 yngel och lagt dem i ett yngelakvarium, så de slipper bli uppätna av sina kanibaliska medfiskar.

Men om de sedan får barn med varandra då blir det väl incest också? Horor, Kannibaler, Skökor, Incest, Bajor, förlossning…

Fyy, vilka ofina hyresgäster jag har i mitt akvarium…!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Horor, Kannibaler, Skökor, Förlossning, Incest…

 1. ASG!

  För att inte tala om objudna snyltgäster! För jag kan slå vad att dom inte betalar hyra heller dom små gamarna!

  För många år sedan när jag var en liten flicka ( jorå, det är sant) så hade vi en liten kannibal i mitt lilla 40 liters akvarium.

  Han käkade upp alla nya medfirrar, typ Hannibal Lecter, så mamma döpte honom till Hugo den Förskräcklige och sen inredde vi

  ett nytt hem i form av en peppakaksburk ( grymt, inte sant ? ), så efter typ två år i denna burk fick mor min samvetskval för att

  han skulle tillbringa resten av sitt liv i denna burk, så hon gav bort honom till min faster som hade ett sådant där MASSIVT

  akvarium i storlek med ett badkar, med STORA firrar så där stora som hajar….(.NOT)

  Vad hände sen då undrar ni?

  Ja, så vitt jag vet så simmar lilla Hugo fortfarande runt, runt i ena hörnet och luktar på blommorna….:)

  Puss!

  LindaBajsBunn

 2. Linda Bunn: *S* Det påminner mig om några zebra-fiskar jag hade, de åt upp alla medfiskar jag doppade i… men de dog till slut. Hur i hela världen får man fiskar att leva i flera åååår? Mina klarar sällan ett år…! Är jag en så dålig fiskmamma? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.