Intervjun i tryck idag.

unt1.jpg

unt2.jpg

(Klicka på bilderna och sedan kan du förstora upp texten för att kunna läsa den.)

Jag har tidigare skrivit om att UNT var här och intervjuade mig och fotade mig om denna blogg. Idag kom det i tryck. Förutom att sidadressen är helt fel (det står tonårsmorsa.se i stället för tonarsmorsa.se) så var det kul att läsa. Mabou (5 ½) Lyckades naturligtvis också vara med på bilderna. (Ska jag vara helt ärlig så gav han inte fotografen någon chans att INTE låta honom vara med…! 😉 ) Jag vet inte ens om det går att läsa texten, eftersom jag inte är något tekniskt geni…! Men ni får hålla till godo!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

16 svar på ”Intervjun i tryck idag.

 1. Du är ett geni!! Det gick alldeles utmärkt att läsa om den nya kändisen Tonårsmorsan! Nu får du säkert en massa som stoppar dig på cykeln och vill ha din autograf!
  Kram
  Vicke

 2. Vicke : Tack Vicke! Geni vet jag inte och stoppad på cykeln är jag också tveksam till, men lite kul var det. (Undrar så vart Binta ärvt sin lins-lus-åder, 😀 )Kram!

  Älska Schulman: *S* Ja, visst är det kul att få lite uppmärksamhet för bloggen! Det är ju inte första intervjun, men vem vet, det kanske blir den sista? 🙂 Men livet lär gå vidare ändå. I min högra spalt har jag en kategori som heter ”Ego-lista” där finns fler intervjuer, tv-program och dyl. Kram! 😉

 3. Nu ska vi se vad som händer om jag försöker
  svara här. Brukar inte gå. Rutan är ockå
  jätte lång ut till vänster men jag gör en
  egen ratmatning. Tack för att jag fick Se.
  Uppskattade det mycket. Det var kul att läsa
  och här gick det också att läsa utan problem.
  Du är en riktig kändis nu. Jag skulle inte
  ha några problem att känna igen dig i gatans
  vimmel. Kommer att spana extra noga nästa gång.
  Kram på dig.

 4. Supermamsen: Tack! Roligt att du gillar den! Jag har redan kollat din! Inklucive filmen! 😉 Kram!

  Rosa: Tur att det gick bra! Jag tror att du är en av få bloggare jag kanske också skulle känna igen! Kram!

 5. Pingback: Jag - en tigerhona. Grrr...

 6. Va roligt du är ju en riktig idol hahaha… jag kolla just på inklippet från.
  Afrika Tv. va roligt att se dej och prata… man tycker på något vänster
  att man känner dej nästan hahahah…man är ju här varje dag.

  Ha det gott
  Annette

 7. Soulsister: Ja, lite kul är det allt! Eller, förresten, jättekul var det! 😉

  Annette: *S* Alla känner apan, apan känner ingen…! 🙂 Mina barn tycker nog tyvärr INTE att jag är någon idol. 😉 Kram!

 8. Pingback: Några vet min stora hemlighet!!

 9. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

 10. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

 11. Pingback: Tonåringar vill trotsa livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Igår var egentligen en ganska bra dag. Jag var ledig från mitt jobb och sedan så var det ganska kul att vara med i UNT (Upsala Nya […]

 2. […] Angående intervjun i UNT förra veckan, så fick jag en del “gliringar” idag på jobbet för att jag sa till reporten att jag inte ville att det skulle stå vilket yrke jag har. Det stod ju “Yrke: Hemligt”. Vissa på jobbet tyckte det var konstigt/lustigt/roligt/töntigt. Men en kollega sa: “Jag tyckte det var lite kul, för då tänkte jag haha, jag vet i alla fall…” En annan kollega föreslog att jag skulle ha passat på att slå på stort och sagt att jag vad högsta chef, eller nå ´t. Men som jag sa till henne: “Då hade väl ingen ens pratat med mig när jag kom till jobbet nästa gång.” […]

 3. […] rasistiska kommentarer som besvärade mig och förolämpade mig och familjen under en period. Jag blev intervjuad av UNT. Jag lyckades lösa mysteriet med det försvunna […]

 4. […] rasistiska kommentarer som besvärade mig och förolämpade mig och familjen under en period. Jag blev intervjuad av UNT. Jag lyckades lösa mysteriet med det försvunna […]

 5. […] i nuet. Att leva i nuet får bara det förstås en massa olika konsekvenser. Jag berättade en del i intervjun (Klickbart, klicka sedan på artikeln för att kunna läsa själva intervjun) om att jag mådde […]