Några vet min stora hemlighet!!

newspaper-01-june.gif

Angående intervjun i UNT förra veckan, så fick jag en del ”gliringar” idag på jobbet för att jag sa till reporten att jag inte ville att det skulle stå vilket yrke jag har. Det stod ju ”Yrke: Hemligt”. Vissa på jobbet tyckte det var konstigt/lustigt/roligt/töntigt. Men en kollega sa: ”Jag tyckte det var lite kul, för då tänkte jag haha, jag vet i alla fall…” En annan kollega föreslog att jag skulle ha passat på att slå på stort och sagt att jag vad högsta chef, eller nå ´t. Men som jag sa till henne: ”Då hade väl ingen ens pratat med mig när jag kom till jobbet nästa gång.” Mina barns teori om det ”hemliga yrket” var att folk skulle tro att jag var arbetslös…! 😀

Nåja, för en person som lägger ut hela sitt privatliv på nätet, så är det ju lite roligt att jag lyckas ha TVÃ… hemligheter i alla fall…! Vilken den andra hemligheten är? Det, ni! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

14 svar på ”Några vet min stora hemlighet!!

 1. Visst är vi många som känner till Ditt arbete för brödfödan … och precis lika många som tycker det är viktigt att hemligheten respekteras!!!

  (( kram helle dan ))

 2. Anna-Lys: *S* Ja, det är tur att några känner till den i alla fall…! 😉 Nu kom jag på en tredje hemlighet dessutom. Oj, jag är ju riktigt hemlighetsfull, när allt kommer omkring! 😀

 3. Jag vet, jag vet…..

  1. Knatte
  2. Fnatte
  3. Tjatte

  Dom är dina, inte sant?? Jag visste det!! Ni är så lika!!

  Jag visste att du var en sån där liten ankmamma trots allt!!

  Kvack kvack

  Linda Beckham

 4. Hmmm… ja så klart man måste ha privat liv…
  Fast nu blev jag ruggigt,,,nyfiken…!
  Min hjärna gick i gång och fundera va du skulle kunna jobba med…

  De är en hel del folk där… rörligt och sittande arbete… ser en koridor..
  du pratar med folk… och fluttar papper….
  eller kök …’

  Ääää…. där bran de i bollen… jag vet inte…

  De man inte vet dör man inte av eller !!?? hahah….

  Ha det gott
  Annette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.