Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Binta och Mabou lattjar.

 1. Söte tid!

  Binta goes Flashdance!

  Rythm ´m is gonna get you, rythm ´s is gonna get you!!

  Tonight!

  Shit asså, jag som trodde jag kunde dansa….där förvann mina illusioner!

  No one puts Baby in a corner, right? !!

  Huggies

  BabyfatLinda

  Girl, you just made my day!!

 2. Fick din sida mailad till mig av en älskad tjej. Hon tyckte vi hade så mycket gemensamt, du och jag. Har inte så mycket tid just nu, fast jag var ju tvungen gå in och kolla direkt. Mina barn sitter och äter frukost och vill strax ha fler mackor…

  Mina två flickor ser ju nästan ut som dina… Nema Isatou och Meia Marijama heter mina och är sju och två år gamla. Jag blir lite nyfiken. Har dina barn också ursprung Gambia?

  Usch ja… Lucky Dube… Så sorgligt. Har vrålat en hel del i köket, (till disk och matlagning) och i bilen till hans låtar. Ja visst kan man fortsätta men glädjen kommer nog att blandas med något annat ett tag.

  Jag ska fortsätta hälsa på dig när jag har mer tid…

  Ha det så bra!

 3. Linda Bunn: Right! Nobody puts baby in a corner! 🙂
  BabyfatLinda, betyder det att det är ännu en på väg, eller är det ”efter-fettet” du menar?

  Cel’Dara: Ja, min också! Roligt att du uppskattade det! Kram!

  Carina : Roligt att du hittade hit! Välkommen! Ja, mina barn har också Gambianskt ursprung. Roligt att vi verkar ha likheter. En annan likhet är att jag också hette Carina innan jag la till Fatou. Heter alltså fortfarande Carina, fast nu i tredje-namn! Välkommen åter så ofta du vill! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.