Binta, Binta, Binta!

f60fd008b53741a49e2c74a9e4f3b5e2_18.JPG

Alla barn är fantastiska! Alla människor har något unikt och fantastiskt i sitt sätt att vara. Men vissa människor har också mer utstrålning och väcker större uppseende än andra. Min kärlek till mina barn är lika stor, det har jag tidigare skrivit om, och den är totalt förbehållslös!!

Men att Binta har en stark personlighet, är något som undgår få. Jag inser att jag är helt partisk i min beundran av mina barn, men jag är också fullt medveten om att just Binta sällan lämnar någon oberörd (på gott och på ont i vissa fall).

Nu har min äldsta dotter flyttat hemifrån och jag har haft en riktig ”Binta-dag”. D.v.s. jag har tänkt på henne mer än vanligt. Jag har saknat henne och hennes små bravader. Att ha fått dela Binta ´s liv har varit och är en ren ynnest och jag är obeskrivligt tacksam för det.

Jag tror att en av anledningarna till att jag saknat henne just idag, är för att jag råkade ramla över några gamla bloggar med henne. Hittade också en film på Youbube, som hon lagt ut. Jag delar gärna med mig av min Binta-dag:

Dessa bloggar kan man även finna bland mina Favoritinlägg, (längst upp i listen på sidan). Kanske bara en mammas ömma tå, men ändå. Så när jag sitter här och känner mig uttråkad och undrar varför livet blivit så trist vissa dagar, så räcker det med att läsa en gammal blogg där Binta är med, för att inse att mitt liv egenligen blivit ganska normalt efter att Binta flyttat, men att jag är så van vid att hon stormar runt och vänder hela tillvaron upp och ner!

Att hon flyttat är alltså på både gott och ont! Men ibland saknar jag stormvindarna som tidigare blåste igenom hemmet dagligen!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Binta, Binta, Binta!

  1. mela: Måste erkänna att jag skrattade själv när jag läste om den om överraskningsfesten!! 😀 Samtidigt som jag torkade svetten ur pannan för att den tiden passerat nu…! (I alla fall till viss del…!) 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.