Gammal kärlek rostar aldrig.

Lilleman har varit på tapeten i min blogg tidigare. (Jag hävdar naturligtvis fortfarande att jag visst kan rappa på skånska!!) Idag lyckades jag åter få en ny nostalgi-tripp när jag fann min Lilleman på Youtube.

Visst är han väl för söt? (Även om det är gamla låtar och videos) Visst gör det ont i ett tonårsmorse-hjärta att höra texterna i hans låtar?! Håll till godo:

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Gammal kärlek rostar aldrig.

  1. Du får lägga ut en filmsnutt där du rappar på skånska, detta måste ju kollas. Jag är infödd skåning men jag kan inte rappa, varken på skånska eller något annat.
    Däremot hade jag en gång en kollega som under flera år varenda gång han ringde Malmökontoret trodde att han pratade skånska, det var jättelustigt, jag ville inte vara oartig så jag frågade inte varför han pratade så obegripligt, jag kunde sällan förstå vad han sa, eftersom jag inte sa något så trodde han att jag förstod. Efter flera år så förstod jag att han verkligen trodde att han pratade skånska och vi fick oss ett asgarv på en firmafest.

  2. Kimmie: *S* Det vågar jag nog inte, tänk om barnen får rätt?!! 🙁 Ni får bara lita på mitt ord. Jag KAN rappa på skånska. (I alla fall låter det så när jag har hörlurarna på mig och skrålar här för full hals! 😉 ) Ja, det är jättekul med folk som härmar dialekter och inte kan! 😀 Men säga vad man vill; de vågar i alla fall! Kram!

    Jenna: Ja, de är ju inte nya, men oj vad de värmde mitt hjärta! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.