Du är vad du äter! (Och dricker?)

funny_340.jpg

På mitt jobb uppstår det ofta diskussioner i lunchrummet om matvanor, när jag är där. (Jag kan för mitt liiiv inte begripa varför de uppstår när jag är där?!! 😉 ) Vi har också en sjuksköterska på mitt jobb, som håller ett visst öga till mina dåliga matvanor (ja, jag erkänner, jag är skyldig på alla punkter!!)

Hon hotar ofta med Anna Skipper och det har nu varit så mycket Anna Skipper-snack i vårt lunchrum att jag tycker mig se och höra henne bakom varje hörn. För varje dag jag köper bröd, köper jag mörkare och mörkare, för varje dag jag köper yoghurt blir det med mindre och mindre socker… etc. Livrädd för att hitta den där Anna Skipper i mitt kök en dag…!
Idag när jag var på ICA på min lunch och handlade, så hävdade jag bestämt för vår sjuksköterska att jag träffat Anna Skipper där nere. Jag berättade också att Anna Skipper kikat i min matkorg där på ICA och sagt: ”Vet du vad, Fatou? Du kan äta precis VAD DU VILL, bara du mår bra! Om du mår tillräckligt bra så skrattar du minst tre gånger om dagen, helst fem. I så fall är allt okej!”

Jag fattar inte att sjuksyster inte trodde mig…?!

P.S. Enligt Anna Skippers teori om att ”du är vad du äter” så borde det vara mig du ser på bilden ovan! (Nej, inte ekorren, den där grejen till höger, alltså!) D.S.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Du är vad du äter! (Och dricker?)

 1. Pingback: Jag vill också leka!!

 2. Pingback: Oups, I did it again...

 3. Pingback: Som förbytt!!

 4. Jag är mer förstörd efter att jag varit med i Anna Skippers program än jag var innan. Nu försöker jag komma tillbaka till det du skrev ; ”Vet du vad, …? Du kan äta precis VAD DU VILL, bara du mår bra! Om du mår tillräckligt bra så skrattar du minst tre gånger om dagen, helst fem. I så fall är allt okej!”
  Det skulle vara skönt att komma dit.

 5. …: Usch! Det gör mig verkligen ledsen för din skull! Hoppas och tror dock att du kommer igen och blir stark av den lärdom du förhoppningsvis kan dra i slutänden av hela historien! Kram och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] är en minimamma på 90 cm och väger typ 30 kilo. Kanske man skulle ha ett snack med den där Anna Skipper i alla […]

 2. […] precis att 5 av mina senaste 10 inlägg handlar om Mat o Dryck. Håller tummarna för att Anna Skipper inte hittat min blogg i alla […]

 3. Som förbytt!! skriver:

  […] då…! Just denna del av mitt “nya liv” har jag en liten föraning om att det är sjuksköterskan på mitt jobb som bidragit till. Hon och hennes tjat och förföljelse av mig med Anna Skipper. Vem sjutton vill ha den människan […]