Jag vill också leka!!

dscn0344.JPG

(Mabou 5 ½, klickbar bild)

I morgon när både jag och Mabou är lediga, ska vi åka med en kompis och hennes son till Nickis (klickbar länk) Nu har jag sett fram emot detta i flera dagar. Tills nu. När jag läste reglerna (finns i vänsterspalten!)   Nähä! Då ska inte vuxna få åka rutchbana eller hoppa i hoppborgarna! Vi är visst för tunga!

Vad vet dom om det? Jag kanske är en minimamma på 90 cm och väger typ 30 kilo. Kanske man skulle ha ett snack med den där Anna Skipper i alla fall?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.