Svårt att smälta mordet på Lucky Dube.

Jag har ännu lite svårt att smälta Lucky Dube ´s bortgång. Hans låtar spelas dagligen i mitt huvud och jag känner verkligen att det här är en man av betydelse som lämnat vår värld. Jag menar inte att vissa personer är mer värda än andra, men det är helt uppenbart att vissa människor når ut till fler människor och att de faktiskt kommit att påverka sin omgivning, mer än andra.

Nyheter: Shock at Lucky Dube ´s murder.

Youtube: War and Crime. (Live)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Svårt att smälta mordet på Lucky Dube.

  1. Pingback: Tonårsmorsa » R.I.P. Miriam Makeba

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Lucky Dube är borta, men hans musik lever vidare för alltid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] sångare/sångerskor (enligt mig) avlidit under de senaste åren. Jag har tidigare skrivit om Lucky Dube och Brenda […]

  2. […] bortgången av reggaemusikern Lucky Dube 18 Oktober 2007 har jag haft lite svårt att smälta att han verkligen är borta. Fördelen för den oss medmänniskor i världen, när en artist går bort, är att dess verk […]