Tre kompletteringar på tre dagar.

babies_101.gif

I Söndags var jag och storhandlade med Mabou. Sanningen att säga, så handlade vi så mycket att vi inte ens lyckades konka hem allt på Gamla Bettan, (min cykel, alltså) men som tur var träffade vi Isa ´s kompisar där som bor granne med oss, så de tog på sig att hjälpa till att få hem en del.

Hur som helst, i söndags handlade jag också till en ostbricka och lite räkor som vi skulle ha i veckan när jag är ledig. I går på väg till jobbet upptäckte jag att vi måste ha små kylskåpsspöken, för hälften av osten var väck och ett av kexpaketen var helt borta (med jag fann det tomma pappret i soporna), så igår på väg hem från jobbet kompletterade jag lite grann. Nu har jag bjudit hem någon ikväll, som vi ska äta detta med. Men när jag inventerade mitt kök, så var återigen ett och annat spårlöst försvunnet. Så nu har Mabou och jag varit på affären IGEN för att komplettera. Nu skulle vi ändå ha detta ikväll, men om jag inte planerat det hade jag nog fått planera det till ikväll i alla fall, för annars hade jag väl fått komplettera ännu en gång till denna ostbricka.

Måste erkänna att detta nog blir den dyraste ostbricka jag haft. (Eftersom jag i stort sett har köpt den gånger tre…!) Så nu håller jag tummarna för att dessa kylskåpsspöken försvinner när Halloween är över!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tre kompletteringar på tre dagar.

 1. Hej! Tack så hemskt mkt för att du hedrade min lilla blogg med ett besök och dessutom ett gb-inlägg! 🙂
  Jag läser din blogg ofta (så gott som dagligen på sistone) och den ger mig många goa skratt ska du veta, inte minst idag! 😀
  *kram*
  Cel’Dara

 2. Magnus J : Ja, det där verkar alldelens toppen för mina storhandlingar! Tack för tipset! 🙂

  Cel’Dara: Brukar försöka lämna ett litet avtryck där jag stampar omkring i bloggvärlden! 😉 (Även om jag blivit sämre på det på sista tiden!) Kram!

 3. Pingback: Vuxensällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Vuxensällskap. skriver:

  […] njutit av lite ostbricka, räkor och trevligt vuxensällskap. Det lustiga är när man sitter och samtalar med andra […]