What ´s a woman to do?

Få ljud får mig på så gott humör som ljudet av min tvättmaskin. Vilket i sin tur innebär att jag knappast kan komma på något som gör mig så ledsen som att min tvättmaskin inte längre fungerar! Den centrifugerar inte alls längre…!

Utan en fungerande tvättmaskin, känns det nästan som om livet tar slut. What ´s a woman to do? Särskilt nu när jag funnit ett sådant fenomenalt tvättmedel och allt.

Jag har ju t.o.m. skrivit en blogg om att jag aldrig mer ska vara utan tvättmaskin hemma. (Klickbart) Sällan känner jag mig handlingsförlamad, men idag är en sådan dag… Jag får ångest bara jag tänker på tvättstugan! Att laga den känns inte heller helt aktuellt. Maskinen är ju ändå sex år nu och det var en billig sort, ingen sådan där livstidsinvestering, direkt. Det är antagligen nästan lika dyrt att ta hit en reparatör, som att köpa en ny.

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”What ´s a woman to do?

 1. MÄH………har det gått sönder.
  Det var väl inte länge sedan du köpte en ny?
  Eller kommer jag ihåg fel?
  Det kanske är diskmaskinen jag tänker på.
  *förvirrad*
  Hur som helst……en tvättmaskin är ett MÃ…STE.
  Diskmaskin kan gå att leva utan en vecka, men tvättmaskinen är ett måste för överlevnad.
  Kram

 2. Eva: Nej, det var inte tvättmaskin, det var diskmaskin…! Hade , som sagt, hellre klarat mig utan det! Kram!

  PandaLasse: Ja, för mig skulle det absolut funka!! Frågan är om inte det är min personliga konstiga ”bööjelse”?! Haha… Apropå DVD, den är OCKSÃ… trasig. (Hade nästan förträngt det, tills du påminde mig!) 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.