TACK till er ALLA!!

img_44fd1ac7723ad1.gif

Alter Ego gjorde mig uppmärksam på att Twingly utkommit med en rapport om Bloggvärlden.

Att jag omnämns i rapporten känns väldigt hedrande och roligt. Att man över huvud taget väljer att ta med kategorin Vardagsbetraktelser i en så pass seriös rapport, tycker jag är roligt och vidsynt, då det är en kategori som sällan”räknas” i den ”seriösa bloggvärlden”. Att jag sedan råkar ligga på sjunde plats i den kategorin, känns toppen, särskilt som det är en väldigt stor och utbredd del av bloggvärlden som skriver skriver i just den kategorin!

Om du vill läsa rapporten, klicka här för att ladda ner Twingly Report Sweden Nr. 2 2007 (pdf)

Jag minns när jag skrev mina allra första blogginlägg, hur glad jag var över att det fanns 25-30 okända människor som ville läsa de inlägg jag skrev. Ryktet gick ganska fort och snart var det hundratals människor per dag som läste mina bloggar. Idag har jag mellan 1000-2000 sidvisningar per dag. Den senaste veckan har jag, enligt Bloggportalen, haft mellan ca: 5000-8000 unika besökare i veckan. Jag trodde att antalet sedan skulle sjunka med tiden, men faktum är att även om det blir upp- och nergångar i statistiken, så blir det i stort fler och fler som läser min blogg. Av den stora djungel av tusentals bloggar, så känns det helt klart hedrande.

Allra mest hedrad är jag dock av att just ni, okända människor, som klickar er in på min blogg, återkommer och läser mina små viktiga och oviktiga inlägg om vardag, livet, föräldrarskapet, åsikter och annat som går att finna i min blogg. Era kommentarer och gästboksinlägg som förgyller mina dagar, är riktigt coolt!!

Så jag tackar media för den uppmärksamhet jag får, samma sak med bloggvärlden, men allra mest tackar jag er som i smått förgyller mina dagar som bloggare!! Ett stort TACK till er alla!!

Nu, till det viktigaste av allt: LET ´S PARTY!!
img_45976a0ba70e4.gif

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”TACK till er ALLA!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.