Dålig förlorare.

dscn0279.JPG

Mabou (Klickbart)

Jag vet inte om det är något genetiskt hos killar, den här tävlingsandan? Men det tycks vara påfallande många män i min omgivning (klickbart) som det är väldigt viktigt att vinna för.

När det gäller Mabou är det väldigt viktigt att vinna. När han inte gör det, så är det som om hela världen rasat samman.

Igår slog jag och Mabou vad. Han bestämde sig för att det ska snöa nästa vecka. Eftersom det var så milt väder igår och i förrgår, så tänkte jag att han säkert har rätt. Så jag sa att jag trodde det skulle snöa denna vecka. Trots att jag inte trodde det. Egentligen. Men, för husfridens skull, sa jag det.

Nu har jag stigit upp, långt före barnen, då jag ska åka och jobba. Vad skådar mitt norra öga (ja, det södra också, för den delen!) ? Snö, snö, massor av snö.

För att se det hela från en positiv sida, så är jag i alla fall inte hemma, när unge herrn vaknar och upptäcker sin STORA förlust! Hehe… Vem sa att mammor alltid måste vara snälla?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Dålig förlorare.

  1. Snö redan? Oh shit… Jag som precis insett att jag kan lägga tillbaka mössan och vantarna i garderoben eftersom vi ändå har mellan 10 och 14 grader varmt här. Tur jag ska tillbaka till Sverige en runda snart =D Så jag får se snööööööö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.