Romantiska underkläder!

Jag tycker det är fantastiskt att Aftonbladet har med ”Ensamma mamman” som underklädesmodell. En mamma som det syns att hon fött barn, en mamma med lite kurvor (även om de är väldigt små!) Sånt får mig att faktiskt titta på både modell och kläder. Någon man kan relatera till (med detta inte sagt att jag är lika smal…! 😉 )

Även på den tid jag själv var väldigt smal, så hade jag svårt att relatera till trådsmala modeller, av någon underlig anledning. Ännu värre är det nu när jag faktiskt inte skulle kunna få på mig dessa trådsmala modellers kläder, ens upp på halva låret!

Så, grattis Aftonbladet! Ni har verkligen lyckats!! (Sedan måste jag erkänna att jag inte alls följt serien på TV med ”Ensam mamma söker”, så jag kan inte uttala mig om vad kvinnan på bilden står för!)

http://www.aftonbladet.se/mode/article1154517.ab

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Romantiska underkläder!

 1. Jag tycker inte att det syns på henne att hon fött barn. På den bilden verkar hon i alla fall ha en väldigt fräsch (och retucherad?) kropp. Hur tycker du det syns?

 2. Melinda: Ja, det var ju inget fett där i alla fall, eller en massa kärleksvalkar heller…Haha, men jag tycker inte hon är fullt så trådsmal som underklädesmodeller brukar ha en tendens att vara…!

 3. Faktiskt så har jag sett det programmet några gånger. Dom har fått gjort massor av roliga saker och rest också, faktiskt så man undrar … kan dom inte skapa ett program *äldre begagnad söker …* 😉
  Då kanske man fick göra lite roliga saker gratis

  Men hon på bilden hon var faktiskt både längst och smalast av de tre som var/är med. Dom kunde ju valt alla tre som modeller.

 4. Jag har följt det där programmet nästintill slaviskt för det är ganska underhållande. Vad man uppfattar om personen ska ju inte spela nån roll i ett modereportage, men jag kommer ändå på mig att ogilla bilderna pga hennes ”tv-personlighet”. *skäms*
  Jag håller med AlterEgo att dom kunde haft alla tre som modeller å inte bara hon som är smalast å har plastikopererat sig – ja, hon har silikonbröst, därav ”kurvorna”. Jag tycker inte inte att det syns att hon fått barn heller.
  Smaken är ju som baken – delad. 😀

 5. Alter Ego: Hmmm… du ser! Ja, då kunde de gott ha haft med alla tre. Lite kurvor borde rent allmänt framhävas i modesyfte, vi är ju en hel del som faktiskt ser ut så!(Hur sjutton nu det gick till?) 😉

  Helle: Ja, om det är så, så är det ju lite trist ändå! Tyckte bara spontant när jag såg bilden att hon inte såg ut som en ”typisk anoretisk modell”. (Se min åsikt i svaret till Alter Ego) Tack för din synpunkt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.