Hellre en Rysk amatörporrstjärna!

sexy_9.gif

Igår satt jag och tittade på Grannfejden (klickbart) med Isa (14) och en grannflicka. Det var en väldigt tragiskt historia där grannarna bråkat i 28 (!!) år. Hur som helst så nämnde de årtalet de börjat, vilket var runt 1979.

Grannflickan: Men guuud, då var ju inte ens jag född!!

Isa: Näe, inte jag heller!

Jag: Jag var född, men jag var bara nio år då!

Isa och Grannflickan: Men guuuuuuuuuud vad länge sen!

Isa: Tänk själv!! Hon var bara fyra år äldre än Mabou!! Det är ju skiiiitlänge sen…!

Jag: *Muttrande* Jaja, sååå länge sen var det faktiskt inte…

Inser samtidigt att i deras ögon var det verkligen länge sedan. Men det tycker jag inte vi ska diskutera så mycket.

Glöm inte att det inte var allt för länge sedan jag blev kallad Rysk amatörporrstjärna! (Klickbart!) Det ni! För en fyrabarnsmorsa som var nio år för skiiiiiitlänge sen, är inte det helt fel…! 🙁

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Hellre en Rysk amatörporrstjärna!

  1. Tack för tipset hos mig, återkom gärna om du har tips på något specifikt annat bloggställe man kan kika in på. Tack på förhand, ha en fortsatt bra dag

  2. Kallt att inte ta åt sig, jag lackar ur för minsta lilla men det är jag det.
    Så mkt knasigt folk som finns så det räcker å blir över, (ibland är jag själv en knasboll)
    Apropå grannfejder så har jag haft lite trubbel med en granne som rastar sin hund på en gräsplätt precis intill vår husknut. Barnen blir ledsna när de får bajs på skor o kläder. Inget mysigt att rulla snögubbar när bajs tittar fram ur snön heller. Fast det har blivit bättre sedan jag talat med grannen ifråga. Förut var det två tre bajsar om dagen, nu är det bara en i veckan 8D

  3. Johnny2bad: *S* Om jag skulle ha tagit det personligt av alla galna kommentarer jag fått genom åren, så hade min bloggning inte blivit långvarig! 😀 Ja, grannfejder är aldrig roligt, å andra sidan tror jag kommunikation och vilja att lösa är A och O! Lycka till med din granne! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.