Pippi på julkort?

pippisjul.jpg

Jippi! Posten vill ha (klickbart) Astrid Lindgren-motiv på julfrimärkena i år! Det tycker jag låter toppen! Kan knappast tänka mig ett mer passande motiv. Synd att jag slutat skicka traditionella julkort, men å andra sidan kan man ju alltid börja om, eller göra ett litet undantag i år. Ett julkort har nog ingen dött av (hoppas jag, man kan ju inte riktigt veta!)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Pippi på julkort?

 1. Ã…h vilket sammanträffande att jag precis snackade om att jag var som Pippi till dig förut 😛 Men gud vad kul! 🙂

  Ja, filmerna var bra av det jag såg iaf, tittade inte så koncentrerat sen på slutet, men det är avsnitt så. Har sett förut.. Men det var inte lika kul nu som när jag var yngre tyvärr. Inte så kul som jag mindes det iaf. 🙁 Jag börjar också bli gammal, Tonårsmorsan! Men vad gör man? Går inte direkt att spola tillbaka tiden, och sexton, det är väl inte så farligt ändå 😉 Tack för dina välmenande ord om det där med min mamma. Jag hoppas att du har rätt och att det löser sig, annars har vi faktiskt en väldigt bra relation. Det är bara en pyttegrej vi inte kan prata om egentligen.

  Nåväl, se till att skicka många julkort till folk i år. Pippi måste man ju bara ha! 🙂

 2. Melinda: Ja, det var kul med Pippi, vi kanske fått Pippi på Pippi? 😉 Skönt att höra att ni annars har en bra relation, för så länge det finns liv så finns det hopp! 🙂 Kram!

 3. Jag har också helt och hållet slutat att skicka traditionella julkort och jag blir lika förvånad varje år över att det inte ligger några i min brevlåda.
  😉

  Kanske är det dags att börja igen…….

 4. Pingback: Astrid Lindgren sagor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] skrev härom dagen en blogg om de nya frimärkena som ska komma med Astrid Lindgren-motiv. Idag läser jag en väldigt rörande och fin artikel i […]