Spännande fisk och grodvideo. (Eller inte)

dscn0549.JPG

Grodan (klickbar bild)

Man kan ju lägga in en himla massa spännande videoklipp på t.ex. Youtube eller Dailymotion och liknande. Ett riktigt intressant och spännande klipp. Eller inte. Sedan kan man också lägga upp ett fullständigt meningslöst klipp.

Om sitt akvarium och om sin sons älskade groda. Det har jag gjort nu! Du kan se fisk- och grodvideon om du klickar HÄR! (Vaddå brukar inte ni prata med era kameror?)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Spännande fisk och grodvideo. (Eller inte)

 1. Tonårsmorsa…

  This was a pleasant surprise…and it is sure good to see you on my page again…it have bean a while…:)

  Jag skrattar så jag kiknar…finner mej själv stirra rakt in i akvariet och följer the mrs frog…det som genast kom upp i min arma skalle är hur sjutton gör jag en egen inspelning…? Trot men jag har haft en kul stund.

  KRAM

 2. Grynboll: *S* Du menar en sådan grodig helg att jag bara hoppar runt…?! 😀 Kram!

  FANCY SWEDEN : Bättre sent än aldrig, eller hur var det nu? *S*

  Tur att någon finner min groda lika spännande som jag och Mabou…! 😀 Ha det bäst! Kram!

 3. ”Jag vet inte om det är svårast att vara ung eller förälder, men båda är svårt och känslan av otillräcklighet är stor.”

  De mest kloka ord jag har läst.

  Tack för dem… =)

  Ska nu kolla på din film.

 4. Ise: Ja, men det är en del av föräldrarskapet och ungdomen, livet helt enkelt! 😉 Kram!

  J2B: Vi hade en sköldpadda (Skalman, fyndigt, va? Hehe, eller not) som jag kämpade att hålla vid liv, men barnen (läs Binta) kämpade åt andra hållet och vann…! Han ligger nu begravd på vår baksida…! 🙁 Kram!

 5. Melinda: Var tvungen att kolla… jo, drygt fem minuter. Men så hann ni ju också kolla in grodis när han ”hängde” mot stenen…! Han måste vara tonåring, de är rätt bra på det där med att stå och hänga! 😉 Kram!

 6. Jag har fett med skills på at ta hand om sköldpaddor. man måste ha doppvärmare, filter och sen ska dom ha räkor, fisk och kött när dom e små, sen när dom e vuxna behöver dom knappt mat, värsta dinosaurierna, nöjer sig med en köttbit i månaden och lite gurka i veckan. grodor e oxo väldit urtidsaktiga, men vad tusan matar ni dom med? Finns det nåt foder eller? Palla jaga insekter? jag brukar ge min padda insekter så ofta jag fångat nåt så han ska få levande föda som stimuli, men så här års blir det ju inte mkt. Köpte lite levande fiskar till han, men det var för brutalt för lillan, han slakta allihopa den grymmingen. Hugger på allt! Inte för inte dom kallas för ”snapper”. Snapp!

 7. J2B: *S* Nej, jag minns att vår Skalman gärna nafsade efter små barnfingrar. Men han var inte så stor, det var en vattensköldpadda. Våran Grodis äter såna där frysta mygglarver, så det är bara jag som vågar mata honom. De andra tycker liksom att det är *Bläää*. Men jag klarar det…! Skulle gärna vilja ha en landsköldpadda, men det blir nog när barnen flyttat ut! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.