Färdigstädat!

Jag har skrivit många bloggar om våra veckostädningar, som faktiskt höll på i flera års tid. Jag måste erkänna att de sker mer sporadiskt nu. Känner inte riktigt samma behov av att fostra flickorna med detta längre.   Vi städar fortfarande minst en gång i veckan ordentligt, men inte med samma planering och upplägg och gemensamhet nu som då. Måste säga att det beror på att flickorna nu tar mycket mer ansvar själva för städningen.

Men dessa sista dagar har jag gjort mer än vanlig storstädning. Jag har rensat på grunden, jag har verkligen städat, dammat och gnidit som en galning. Det är lika skönt varje gång man är färdig, hur trist det än är att börja.

Sitter och bara myser över hur fint jag har omkring mig nu!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Färdigstädat!

  1. Aaah, den känslan är så underbar – när man bara kan sätta sig ner och se ut över sitt hem och vara nöjd och stolt. jösses, bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.