Sågningen av Dogge.

Dogges nya video blir idag helt sågad av Aftonbladets Martin Söderström. Själv kan jag inte säga att denna video skulle vara värre än någon annan som går på MTV. Särskilt these days, när Dutty Wine är den hetaste dans man kan dansa enligt många ungdomar. Att jag personligen sedan tycker att Dogge gör det mesta han gör med glimten i ögat och med humor, må vara en personlig åsikt, även om Martin Söderström även berör det i sin sågning.

Att det nämns i denna artikel, liksom så ofta annars, när man diskuterar just Dogge, att han ”sålt sig” till reklamfilmen, tycker jag är helt ovidkommande. Det är många musiker, skådespelare etc. som gör det och de har antagligen sina skäl till det. Behöver jag säga att jag gillar Dogge och därför är helt partisk?! 😉

P.S. Undrar just vad Binta tycker om sågningen? 🙂

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Sågningen av Dogge.

  1. Ã…h, jag gillar verklihen Dogge, han har en mjuk varm personlighet.Genomrar liksom.Och vad har den nya pplattan med hans reklamjobb att göra?
    Nä, jag skakar gärna gröt med honom?
    🙂

  2. Vb: *S* Jag tycker också att han är mjuk och varm och i början trodde jag han var lite ”bakom” tills jag fattade att han drev med oss, det tyckte jag blev ännu roligare! 🙂 Ja, jag vill också skaka ”gröten” med honom… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.