Ögontjänare är vad de är!

babies_104.gif

Konstaterar surt att det finns en hel del likheter med mina tonåringar och mina fiskar. Alla är de ögontjänare.

Vi kan börja med firrarna:

Igår hade jag släppt ut tre av mina största yngel i det stora akvariumet. Ingen av de stora firrarna verkade minsta intresserad av att käka upp sina avkommor. Så jag släppte ut alla de 15 yngel som var kvar. Studerade akvariumet både länge och väl för att se så de stora inte jagade de små. Men de brydde sig verkligen inte. De simmade runt, runt… Så jag lät de vara. I morse när jag vaknade kunde jag finna att vi hade TRE yngel kvar. TRE! Jäkla, förbaskade kannibaler och ögontjänare!! Som jag kämpat för att dessa yngel skulle få växa upp…

Tonåringarna:

När jag sitter här i vardagsrummet så sitter de lugnt i soffan, ser på TV, pratar… När jag vaknar på morgonen så ser köket ut som ett bombnedslag. Ibland har de haft pommesfrites fest, ibland har de haft någon annan typ av kickoff. I köket. Eller vardagsrummet. Som är superstökigt! Som naturligtvis ingen är skyldig till.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Ögontjänare är vad de är!

  1. Pingback: Mobbade yngel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. Mobbade yngel. skriver:

    […] Ögontjänare är vad de är! […]