Danceparty i vardagsrummet.

Det har knappast undgått någon som läser min blogg att det brukar vara väldigt livat hemma hos oss. Det har nog inte heller undgått någon att mitt vardagsrum oftast är samlingspunkten för oss alla. I vårt vardagsrum händer det mesta.

Vi ser TV, samlas här om kvällarna. Vi har datorn i vardagsrummet och akvariumet. Ibland är det dansuppvisningar.

I dag har det varit en himla massa dans. Först och främst så ska Binta och hennes kompis vara med i Dans-SM i street ganska snart, dessutom har Binta flera dansgrupper hon är med i och nu har hon även börjat träna sina systrar och en del andra tjejer i området i dans.

Idag hade de hyrt lokal här i vårt område för att dansa, eftersom vårt vardagsrum inte räcker till. Men när de kom hem igen, så hade de tydligen inte dansat färdigt, för de fortsatte dansen här hemma.

Här ser ni lite av det jag blivit underhållen med:

Binta o Jai

Binti o Vendi

Själv blev jag helt slut bara av att kolla…!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Danceparty i vardagsrummet.

  1. Vad kul att se tjejerna dansa. vilken fart. Jag har själv en dotter som älskar att dansa. Hon är med i flera olika dansgrupper i föreningen Viksjöforsbaletten och nästa helg åker de till Skellefteå och uppträder med en föreställning ”En världsomsegling”. Det är en massa olika dansstilar de dansar på viksjöforsbaletten.

  2. Christl: Det är jätteroligt att titta på. Kul att se dem jobba fram olika program och sedan sätta ihop allt till en bra underhållning! Kram och lycka till för dottern i Skellefteå! 🙂

  3. Pingback: Binta vann! Igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Härligt! Två tävlingar, två vinster, det är inte fy skam! Om jag förstått det hela rätt, så bör det innebära att de får tävla i silver-gruppen nästa gång. Här går det snabbt uppåt! HÄR (klickbar länk) kan ni se en del av det program de vann på! (Träning i mitt vardagsrum) […]