Rörd till tårar.

senegal1.gif

Min Afrika-längtan håller visst i sig hela kvällen. Att jag är barnsligt förtjust i Akon (Klickbar länk) är nog ingen hemlighet vid det här laget. Blev så glad när jag fann en video (klickbart) med honom från ett besök han gjorde i sitt hemland Senegal (Klickbart). Här är låten Mama Africa (mer klickbart) i sin helhet.

Just den där videon från Senegal gick rakt in i mitt hjärta i kväll, den rörde mig till tårar för det blev så starkt. Kändes lite fånigt. Sedan såg barnen att jag grät och då kom de och kramade om och tittade med mig och så grät jag ännu mer. Och kände mig ännu mer fånig. Finns det något fånigare än lättrörda och sentimentala mammor?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Rörd till tårar.

  1. YOYO MISTAH MAMA AFRICA!
    JAG BLEV ”SÃ…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…” RÖRD NÄR JAG HÖRdE DENNA LÃ…TEN (IRONISK)

    // CYA HÃ…Ã…MIE

  2. HEJ: Nej, smaken är väl som känt som baken, vi alla kan inte röras eller beröras av samma saker. Mig rörde det att se honom på hemmaplan i Senegal, det rörde mig att se hans stolta pappa tala om honom, det berör mig att lyssna på texten i låten, det rörde mig att se hans storhet i Senegal, det berörde mig att se honom tillbaka på Senegalesisk mark, eftersom det är den plats jag själv helst skulle befinna mig på. http://www.youtube.com/watch?v=HTbJkssdZXY
    Jag förväntar mig inte att du eller någon annan ska röras eller beröras av samma sak. (Your lost, liksom) Jag antar att du rörs eller berörs av saker som kanske inte ens rör mig i ryggen. Däremot betyder inte det att jag skulle göra mig ”lustig” eller vara ironisk över det som berör andra människor och framför allt, jag går inte runt och SKRIKER på folks bloggar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.