Ett litet jubileum!

funny_15821.jpg

Idag är det sex månader och några dagar sedan jag hade premiär på denna blogg! Innan dess bloggade jag på Aftonbladet och innan dess på Msn-Spaces. Sammanlagt har jag nu bloggat i drygt två och ett halvt år.

Idag passerade jag 200 000 sidvisningar på denna blogg. (Går att läsa allra längst ner på bloggen.) På Aftonbladet har jag hunnit passera 500 000 och på Spaces är det över 240 000.

Hur som helst, så är inte sidvisningar det viktigaste, när man bloggar, men för mig personligen så tycker jag att det är riktigt roligt att få feedback på det jag skriver.

Jag vet inte hur länge jag kommer att blogga. Kanske kommer jag aldrig att sluta? Jag vet i alla fall att jag tycker det är väldigt roligt att blogga och att jag kommer att fortsätta göra det, så länge jag tycker det är roligt!

Alla mina gamla inlägg har jag ju lagt över från mina gamla bloggar till denna, så mitt arkiv i denna blogg är komplett och det underlättar mycket för mig själv, när jag söker på gamla bloggar. Det är en annan sak som jag verkligen gillar med denna blogg, att jag kan söka i sökrutan (en bit ner på höger sida) för att finna gamla inlägg. Det räcker med något sökord och vips, så kan jag läsa en gammal blogg jag nästan glömt bort!

En annan rolig sak med att blogga är förstås de kommentarer man får. De får mig ofta att tänka till i lite andra banor på det jag skrivit. Eller så gör de mig bara glad. Ibland har de också gjort mig arg eller upprörd, men de kommentarerna är trots allt väldigt få.

Hur som helst, oavsett varför ni läser bloggen eller hur ni hamnade här, så är jag väldigt glad över att ni gör det och jag är väldigt tacksam och glad över det som bloggen faktiskt har gett mig under dessa år. Att ha fått delat med mig om vardagstankar och händelser, av att få ta del av era vardagar genom kommentarer och inte att glömma, alla gamla gästboksinlägg , nya gästboksinlägg och alla härliga, roliga, sorgliga, trevliga mail jag får!

Så GRATTIS till oss alla, som finner en anledning att vara här! Och TACK för att ni förgyller mina dagar! Varma Vinterkramar till er Alla!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”Ett litet jubileum!

 1. Av någon anledning så känner jag mig delaktig i detta inlägg. Kan inspirationen möjligtvis har kommit efter att vi per telefon ikväll just diskuterat bloggar, bloggande och bloggtid.

  Helt klart är att responsen man får från läsare en av orsakerna till att man faktiskt fortsätter att blogga. Själva sidvisningarna tycker inte jag är av intresse för de säger inte speciellt mycket om folk faktiskt läser eller bara surfar förbi.

  Med tanke på hur många sidvisningar du faktiskt har så tycker jag det vore intressant att höra några ord från alla som aldrig skriver en kommentar. Vad får/har de för utbyte av din blogg?

 2. Jag har följt dig sen AB o jag måste säga att jag älskar att läsa om din familj. Ibland kommer det till o med en liten tår men oftast är det massor med skratt. Tack för bloggen o lova att du fortsätter skriva!!!! 🙂

 3. Hej och Grattis! Läser ofta din blogg, och när jag såg den där ankan så tänkte jag att nu måste jag lämna en kommentar så inte den blir skjuten 🙂 Du skriver otroligt bra, både roligt och intressant och som mamma känner man ju igen sig i en hel del. Ha det gott, du förgyller många människors dag! Varma vårhälsningar från andra sidan 🙂

 4. Jag kommer ihåg när du skrev allt med versaler,8D då fick jag en känsla av att här var det nån som uttryckte sig med eftertryck och hade ett behov av att skriva så det sjöng om det. Tyckte det var helt ok med stora bokstäverna. Sen tänkte jag lite i dom banorna att du, liksom jag hade halkat in på det här med datorer och internet lite så här i andra delen av livet. Jag växte inte upp med datorer hemma utan började med sånt härnt i vuxen ålder. Det är ganska intressant med internet men mkt ointressant oxo. Jag läser typ bara nyheterna och kollar din blogg för den finns ju länkad från AB och jag är nyfiken på vad som går runt i din hjärna för du brukar kunna få till roliga bloggar. Tack för att du delar med dig av dina tankar till mig, hälsn. J2B

 5. Hej.
  Jag är så glad att din blogg finns, själv tonårsmorsa, känner igen mig, finner stöd, får skratta,
  får se att man inte är ensam, och förgylla en alldeles vanlig grå vardag.
  Jag går in och läser varje dag. Ã… var rädd om ankan ;-)Soliga hälsningar från Stockholm

 6. Alter Ego: Japp! Du är absolut medskyldig till detta blogginlägg! 😉

  Therese: ”Att sluta blogga, skulle kännas som att dö en smula!” Helt nytt Tonårsmorse-ordspråk! 😀 Toppen att du hängt med ett tag och kul att du trivs! Kram!

  Eva: Tack, det var en trevlig kommentar! (Och tur för ankan som nu klarar livhanken!) 😉 Kram!

  Kimmie: *S* Ja, frige ankan!! 😉

  J2B: Ja, det var precis så det var, jag hade i början ett enormt behov av att få uttrycka mig och att få göra det ”högljutt”. Jag hade funnit en plats jag trivdes på. Du har också rätt i att jag halkat in i dessa banor (datorer, Internet) i vuxen ålder, eftersom det inte ingick i skolundervisningen på ”min tid”! Tack för dina synpunkter och dina kommentarer! Kram!

 7. Det är alltid roligt och givande att få respons på det man skriver, men jag erkänner att jag är dålig på att lämna spår när jag själv klickar runt bland olika bloggar 🙂

 8. Madde: Ja, det tycker jag också, även om jag själv blivit mycket sämre på att kommentera. Förr kommenterade jag i stort sett alla bloggar jag läste, men gör det inte längre…! Men ska kanske försöka bättra mig! 😉 Kram!

 9. Jag måste bara säga att du verkar vara en helt fantastisk mamma, jag har själv 2 barn deras pappa kommer ifrån Gambia så mycket jag läser om dig känns igen i mig, inte för att mina barn är lika gamla som dina utan om livet runt omkring.
  Nu på måndag sticker vi till Gambia för tre underbara veckor.
  Jag kommer att sakna din blogg men jag ska försöka ta mig in på nåt internet cafe och läsaom livet
  Lycka till med allt 🙂
  kram

 10. Babyjo: Tack för din fina kommentar! Nu tror jag inte jag är en sådan fantastisk mamma, utan en ganska alldaglig sådan, fast på sätt och vis är vi väl alla föräldrar fantastiska på sitt sätt. Förstår att du ser fram emot resan och neeej, jag är inte ett dugg avundsjuk…! *Håller fingrarna i kors bakom ryggen* Hoppas i alla fall att er resa blir toppen! Kram! 🙂

 11. Hej!

  Länge sen jag lämnade ett avtryck här. Har visserligen läst då & då,
  men novembermörkret gör en trött och det blir mest äta, jobba,
  sova 😉
  Det är roligt med din blogg. Har du läst att Ab evt skall
  införa ngt slgas betalningssystem, för de mest lästa bloggarna?
  (hur det nu skall gå till i praktiken)
  Då tänkte jag iallafall på dig som är så välbesökt, de vore
  dig väl unt.

 12. menuette: Ja, det är ju inget tvång att kommentera, även om jag måste erkänna att det alltid är roligt med kommentarer. Sen finns det ju ett alternativ på min blogg också, det är ju klickkommentarerna som finns under varje inlägg, det är ju bara att klicka på…! 🙂

  Ja, jag såg det där med Aftonbladet och har ju kvar min blogg där, men tycker det verkar som samma system som på Metro, vilket jag inte riktigt vet vad det skulle innebära annat än att endast några få bloggare kommer att komma upp i några utbetalningar alls… Nåja, jag har ju reklamannonser just nu och trivs rätt bra med att ha egen domän, då det är jag själv som styr och modererar och ingen kan komma och tala om vad jag ska skriva eller ej…! Well, vi får se vad det blir av det hela! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.