Den som väntar på något gott…

Idag hade min ena bror lovat komma hem till mig med sin flickvän sedan ett halvår tillbaka, som han fortfarande inte presenterat för mig. Men i kväll skulle det alltså bli dags och efter jobbet, skulle jag skynda mig hem för att slänga ihop lite mat att bjuda på. Pappa som är i stan, skulle förstås också hänga med.

Det blev en del med jobbet så till att börja med jobbade jag över en timme. Sedan skulle jag trampa förbi affären, men när jag väl kom fram till affären, träffade jag en gammal bekant och vi började prata. Eftersom vi bor åt samma håll så cyklade vi en bit tillsammans och pratade medans. När vi väl kom fram till hennes gård, var vi dock inte klara. Ni vet hur det ena brukar ge det andra och helt plötsligt så har man jättemycket att prata om.

Helt plötsligt hör jag någon tuta. Vänder mig om och ser pappa och mina middagsgäster.

Jag till min bekanta: Oj, där åker mina middagsgäster och här står jag med maten där bak…

Nåja, det var inte värre än att de fick vänta en bra stund på maten. Ã… andra sidan; den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge…!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Den som väntar på något gott…

  1. Det är alltid gästerna som ska vänta på maten, inte tvärtom.Fråga Magdalena Ribbing.Hon kan allt om vett och etikett.

    Men jag antar att ni hade trevligt och att du godkände flickvännen.
    😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.