Dagens mat!

sallad-m-avocado.jpg

Reklam kan vara på gott och på ont. Några av er har kanske lagt märke till att jag haft reklam på min blogg ett tag nu? Hur som helst, reklamen de lagt in idag på höger sida, tycker jag är toppen!! Det är TV4 som har reklam för en ny sida; recept.nu (klickbart) Dessutom passar just den reklamen toppen hos mig, tycker jag! Om man klickar på sidan, kan man välja olika sökmöjligheter. Jag klickade på ”snabbt” och ”billigt”, då hamnade jag HÄR! (Klickbart) Det finns naturligtvis en massa andra sökmöjligheter också, såsom; smalt, GI, Grönt, Laktosfritt, Glutenfritt.

Man kan också utöka sökmöjligheten HÄR! Då kan man söka på t.ex. de ingredienser man har hemma och på så sätt få ihop en måltid. Om man vill ha recept som TV4-kockarna brukar laga, så kan man klicka till höger på den kock, vars mat man tycker verkar spännande. Om man klickar på Leila Lindholm, så hamnar du alltså HÄR! Sedan är det bara att välja ett recept!

Jag antar att jag inte är den enda människan i vårt avlånga land som tycker det är trist att komma på vilken mat man ska ha, särskilt till vardags! Så nu har ni chansen. Massor av nya recept!!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Dagens mat!

  1. Pingback: Om jag firade jul med Leila i TV4...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] har skrivit tidigare om att jag tycker Leila på TV4 är en riktigt toppen kock! Om du klickar HÄR så visar hon hur […]