En killes tuttfixering.

miscellaneous_318.gif

Just nu ligger Mabou på golvet under min datastol och ritar. Han ritar teckningar med tjejer som har tuttar. Stora tuttar. Sedan springer han fnittrande och visar teckningarna för sina storesystrar och säger att det är dom, med deras stora tuttar.

Det är tydligen väldigt intressant med tjejtuttar för en kille på fem och ett halvt år, för Mabou ligger och skrattar medan han ritar, så mycket så hela stolen hoppar här under mig…! Är det något medfött att alla killar är så väldigt förtjusta i tuttar?

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”En killes tuttfixering.

  1. Hej!
    Har läst din blogg litegrann till och från nu ett tag. Och jag måste bara säga att du och din familj har några av de finaste namnen jag hört.

    Ha det bra!
    /Frida

  2. Höhö. Läste detta högt för min mamma: ”Tja, de låg ju där och smaskade när de var bebisar, så fixeringen försvinner väl inte sen heller för vissa”, sa hon ungefär. Själv tror jag det är ganska spännande för vem som helst när man börjar upptäcka kroppen. Att den ens finns liksom. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.