I have a dream…

martin-luther-king.jpg

Allt var inte bättre förr, men en del var onekligen bra förr. DETTA TAL (klickbar länk) av Martin Luther King är definitivt en av de saker som håller i sig genom åren. Det är ett tal som ger mig rysningar hur många gånger jag än hör det! Det tragiska är att, även om saker blivit bättre med åren, så är det tragiskt mycket i detta tal, som fortfarande är aktuellt, trots alla år som gått!

Min favoritdel ur talet är naturligtvis följande: ”I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.”

Talet i sin helhet kan du läsa HÄR! (Klickbart)

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.