Små, mysiga butiker.

butik.jpg

Nu bor inte jag i Stockholm, men eftersom Uppsala ligger så pass nära och jag dessutom har släktingar i Stockholm, så är jag där lite då och då.

En av de trevligaste sakerna med Stockholm är alla de små butiker man kan hitta. Vem kan inte glömma bort tiden av att gå runt i Gamla stan och strosa? Butiken på bilden heter Olsson & Barck (klickbart) och är en delikatessbutik med catering. Dit ska jag gå nästa gång jag är i Stockholm. Butiken ligger på Kungsholmen och där brukar jag också strosa en del, eftersom de har en härlig livsmedelsbutik med Gambianska livsmedel, roliga afro-salonger och annat trevligt att kika på. Just dessa små, trevliga butiker gör det till ett extra stort nöje att få strosa runt!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Små, mysiga butiker.

  1. Pingback: Tävling för dig som bloggar – Vinn en låda full av delikatesser

  2. Pingback: Tävling för dig som bloggar – Vinn en låda full av delikatesser

  3. Pingback: Yiiiha!! Jag vann!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] moget övervägande har juryn beslutat att vinnaren av jullådan är Tonårsmorsa med sitt inlägg om små mysiga butiker. Grattis och återigen ett stort tack till alla som deltagit i […]

  2. […] moget övervägande har juryn beslutat att vinnaren av jullådan är Tonårsmorsa med sitt inlägg om små mysiga butiker. Grattis och återigen ett stort tack till alla som deltagit i […]

  3. […] en tävling på någons blogg (minns inte ens vilken) och bestämde mig för att delta, trots att jag aldrig vinner. Idag fann jag en trackback på min blogg och två mail att jag har […]