Skelett i min garderob.

skull-20-june.gif

Idag hade jag utvecklingssamtal med min chef på jobbet. (Mina barn tycker för övrigt att det är jättekul att jag haft utvecklingssamtal, eftersom de tror att man bara har sånt på skola och dagis.) Nåja, det roliga i det hela var att min chef började med att berätta att hon hamnade på min blogg av misstag en gång (hon hade googlat på någon färgaffär, eller något) men att hon sedan tagit ett medvetet beslut att inte läsa min blogg, eftersom hon tyckte det var privat.

Så nu, kära bloggläsare, är det fritt fram för mig att både släpa ut ett och annat skelett ur min garderob, samt att berätta vad jag egentligen tycker om min chef…! 😀

Nej, skämt åsido, så roligt ska ni inte få… Jag behåller mina skelett i garderoben, så jag har någon att kramas med, när barnen tröttnar på mina kramar…

Men jag kan berätta att mitt eget utvecklingssamtal avlöpte BRA MYCKET BÄTTRE än vissa andras utvecklingssamtal har avlöpt de senaste åren, ingen nämnd och ingen glömd… För övrigt kan jag tillägga att under mitt utvecklingssamtal blev jag avslutningsvis ombedd att säga vad jag tyckte om min chef, positivt och negativt, vilket jag tyckte var strongt gjort, men ändå är glad att mina barns lärare INTE har frågat barnen om…! 😉
Diverse länkar till tidigare utvecklingssamtal kan du läsa i DETTA inlägg!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Skelett i min garderob.

 1. Hejsan

  Ja något utvecklingsamtal har inte jag varit på…
  Men mig själv hahahha….det är ju jag som är min chef,
  och inga anstälda hahha…
  Så här års är de väldigt dåligt med Julbord och firma fester på mitt jobb…
  Men jag och mina löss kanske ska dra i hop ett party…hahah..

  Skämt och sido…
  Jag har inte försvunnit från bloggen bara de att jag tappat bort mina
  inloggnings upp gifter.
  Dom fråga helt plötsligt om inlogg första gången efter 1år…
  Jag har ju tidigar har den som favorit och sluppit…

  men jag uppdaterar hemsidan jalla fall..www.annettesmassage.se
  kolla gärna in i Gästboken vet ja!!
  Få se om de löser sig med bloggen..

  ha det gott
  Annette

 2. Alltid lika drygt med proffesionella möten med chefen.
  Så uppstyltat och absurt. Var på en arbetsintervju precis nyss. Asdryga frågor. -Hur ser Du på dig själv som en medarbetare?
  -Hur hanterar Du stress?
  -Vad krävs för att Du ska tappa humöret?
  Men GE dig nån gång!
  B( ooorkaaa!

 3. Annette: Men som chef till dig själv, tycker jag det är ett lysande tillfälle att ha utvecklingssamtal, då får du ju chansen att höra precis det du vill!! 😀 Önskar dig lycka till med att komma på inloggningsuppgifterna till bloggen! 😉 Kram!

  J2B: Ja, fast det jag tycker är jobbigast är att jag alltid kommer på de ”rätta svaren” när jag gått därifrån…! Grrr… Kram och lycka till med jobbsökandet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.