Kära Tomten…

miscellaneous2_978.gif

Jag vet inte riktigt hur mycket du har hängt med i mitt liv det senaste året, men som vanligt antar jag att du har rätt bra koll på oss alla…!

Först och främst, så vill jag förklara för dig att allt jag skrivit i bloggen, som kan ses som negativt, är förstås bara fejk och ett stort skämt. (You know me, maaan! 😉 ) Om du sett mig äta renskav, vid något tillfälle, så är det helt och hållet fel, naturligtvis var det inte renskav, utan det förvillande lika kebab-köttet du såg mig frossa i! (Om du hörde mig nämna renskav, så skulle jag bara skoja med de jag var med just då!)

Om du hört mig säga till någon att tomten inte finns, så är det naturligt helt fel. Nu vill jag inte verka oförskämd på något sätt, men kanske Tomten, med sin högaktningsfulla ålder, borde göra ett hörseltest? Hur som helst, så är det klart att jag tror på dig vet att du finns, annars skulle jag knappast blogga en direktblogg till dig.

Om du skulle oroa dig för Tomtemors hälsa, så vill jag bara passa på att erbjuda mig att laga all risgrynsgröt och annan julmat i år, så Tomtemor kan vila, så hon orkar ta hand om dig, när du kommer hem sent på julaftonens kväll. Nu till mina julklappsönskningar:

 • Fyra snälla barn.
 • En kraftig Löneförhöjning.
 • Ett självstädande hem.
 • Att min tvättmaskin blir lagad. (Kanske ett jobb för de små tomtenissarna?)
 • …och en massa annat, som vi kan diskutera i enrum…

Om du av någon anledning skulle anse mina önskningar och krav allt för höga, så vill jag här passa på att påminna dig om hur jag försvarade dig inför Jan Guillou (klickbar länk) i fjol.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Kära Tomten…

 1. Soulsister : Man måste ha försvarat Tomten för att ha en chans till sina julklappsönskningar…! 😛

  Alvas Pappas Blogg – alvaplutten.blogspot.com : Bara att önska på…! Kul att du gillar bloggen! :-: Kram!

 2. Nu förstår jag varför jag aldrig får några julklappar. Upptäckte just ett paket renskav i frysen så det blir middag i morgon.

  Min torktumlare gick precis sönder, så ungarna stora som de är får nog börja tro på att tomten verkligen kommer med klappar om de inte ska bli besvikna i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.