28 och en halv timme…

…sedan jag rökte min sista cigg. På den tiden har det inte gått en minut utan att jag tänkt på cigg, det har inte gått en timme utan att jag varit på väg att gå och köpa ett paket. Men just nu är det inte det viktiga för mig. Det viktiga är att jag faktiskt inte har rökt och även om jag varit väldigt röksugen, så har jag hållit mig och eftersom jag redan tagit personligt rekord i rökuppehåll sedan jag började röka för en herrans massa år sedan, så ligger jag liksom redan på plus…! På dessa timmar har jag hunnit få ett smärre utbrott, gråtit en gång. (Vaddå, jag kan väl inte rå för att julkalendern gör mig nostalgisk och rör mig till tårar när jag tänker på hur jag själv satt där, spänd och väntade på att få öppna första luckan?!!)

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”28 och en halv timme…

 1. Har du läst ”Äntligen ickerökare”?
  Jag läste den och har nu varit rökfri i dryga 3 månader nästan helt utan abstinensbesvär. Den är lite nytänkande vad gäller nikotinberoende… ett litet boktips bara. Lycka till!

 2. Petra: Först och främst GRATTIS!! Jo, jag har fått en bok av min svägerska, som sägs kunna få folk att sluta röka, men jag vet inte vart jag lagt den! Är inte säker på att det är samma, men tror det! Tack för tipset! Kram!

  Veronika: *Nickar stolt!* 🙂

 3. Hej! Har varit inne och läst på din blogg ett par gånger.
  Ägnade ca tre timmar härrom dagen för att ta mig igenom allt du har
  lyckats kladda ner. Befinner mig i Kina och pluggar just nu och tycker
  det är supermysigt att kolla på din blogg innan jag går och lägger mig.
  Vill bara heja på i ditt sluta röka projekt. jag har själv hållt
  upp i två veckor nu och det har varit ett rent helvete. Har fortfarande
  ett sug men jag är så glad för var dag jag klarar att hålla emot!
  Kämpa på och fallet inte för suget, kan jag kan du!

  Ha det underbart!
  Sara

 4. Sara: Vad roligt att du gillar bloggen, först och främst! Vad duktig du är som hållit upp i två veckor, tro mig, jag vet hur otroligt svårt det är !! Vad härligt att befinna sig i Kina, hoppas du har det jättebra där! Tack för peppningen, jag behöver den verkligen just nu! Går runt och frågar barnen hela tiden: ”Visst är jag duktig?!!! Haha… De börjar lessna nu…! 😉 Kram!

 5. Pingback: Fjäska för mig!

 6. Pingback: Drömmen om en cigg… » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Mitt sluta röka (Klickbart) har fortsatt. Jag vet inte när man vågar kalla sig själv för en icke-rökare, men jag känner mig faktiskt som en sådan nu. För de som aldrig rökt, kan nog inte riktigt förstå vilken enorm prestation det är för mig att ha hållit upp i drygt fyra dygn. Jag har aldrig tidigare klarat av att hålla upp mer än några få timmar. […]

 2. […] mig att sluta röka, är det nog inte många som missat. Att det skulle innebära att jag aldrig är röksugen längre, är dock en […]