Alla Männens dag!

36_15_8.gif

Idag är det alla männens dag, för idag ska alla stakarna upp!! Så, kvinnor och män, vi har något att jobba på idag! Det är allas vårat ansvar att få upp stakarna och när detta är gjort, så kan vi äntligen pusta ut, kanske äta en god pepparkaka och dricka ett glas mjölk? För att få ny kraft och energi, alltså! 😉 Trevlig advent önskas alla, med eller utan stake!

(Nu har jag lagt 40 och ½ timme bakom mig utan cigg!!)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Alla Männens dag!

  1. Pingback: Sexig Advent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. Sexig Advent skriver:

    […] visste inte att advent kunde vara så sexigt! Inte nog med att vi måste hjälpas åt att få upp alla stakar (klickbart), det tycks även som om lökarna ska fram (mer klickbart)! Där finns även tips på […]