Sexig Advent

miscellaneous2_211.gif

Jag visste inte att advent kunde vara så sexigt! Inte nog med att vi måste hjälpas åt att få upp alla stakar (klickbart), det tycks även som om lökarna ska fram (mer klickbart)! Där finns även tips på hur man ska hålla lökarna vid liv och hur man ska kunna återanvända dem, så nu behöver vi inte längre bekymra oss om ur-ammade, hängtuttar? Oj, det handlade ju visst om Advent! Sorry, fantasin började visst skena iväg med mig…

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Sexig Advent

 1. Satt upp fem! stakar (som ensamstående måste man slå på stort) och tryckt ner tre lökar! Mina lökar brukar skrumpna redan till andra advent men skam den som ger sig. Bytte VEKE på ett ljus som tände dåligt och det blev bra fjong efteråt!
  Ursäkta mig. Harklar mig.
  Eh…sa jag ”ha en trevlig advent”?

  KRAAAAAM

 2. Karolina: *S* Försöker i alla fall att inbilla mig att advent skulle kunna vara VÄLDIGT trevligt!! 😉

  Depps: Ja, man har det ju inte trevligare än man gör det…! 😀

 3. Nej, jag har ingen sån där advents stake längre, fast jag gjorde en i tekniken i plugget.
  Fast jag har en singel-stake, kanske ska ta och putsa upp den?
  8D

 4. Qilin: *S* Med alla de attributen, lär du nog komma i stämning! 😉

  Mrs Mulatt : Always! 😀

  Johnny2bad: Teknik brukar funka i dessa sammanhang! Singelstake passar nog utmärkt! Som grädde på moset, är det nog toppen om man råkar ha en fru som gillar att putsa stakar…! Oups, skrev JAG det där? *Pekar och håller handen för munnen…*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.