För att göra en kort historia lång. (Video)

babies_125.gif

I Lördags berättade jag om att Binta (snart 19) vann sin andra danstävling, (klickbart) för andra helgen i rad. HÄR (mer klickbart) är filmen där hon ska berätta om sin dag. Filmen skulle kunna heta ”För att göra en kort historia lång”. Det roliga i det hela är kanske inte historien, utan snarare hur lillebror (Mabou 5 ½) blir allt mer frustrerad över hur all uppmärksamhet riktas från honom till Binta.

Nästan lika komiskt är det att se hur Mabou till slut lyckas ta uppmärksamheten ifrån Binta genom att knäppa på en väldigt högljudd, sjungande snögubbe och då blir i sin tur Binta sur och går ut i köket!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

21 svar på ”För att göra en kort historia lång. (Video)

 1. Haha, det blev en lång historia för att du frågade hur tävlingen gått. Jag lyssnade klart hela, detaljrikt må jag säga 😉
  Stort Grattis Binta !

  Mabou är som vanligt linslus, men vilket långt hår han fått man känner inte igen honom. Tyckte jag såg en glugg i munnen också.

  Jag skulle ocskå kunna ha den rubriken på ett inlägg jag tänkte skriva. Skulle ha barnen till att göra en julvideohälsning igår.
  första tagningen http://youtube.com/watch?v=B_rZ4KpUhyo
  sen blev det paus och försök nummer två. http://www.youtube.com/watch?v=BGFj0Rd1bxk Vilket bara resulterade i att de om ändå mer ifrån ämnet.

  Tyck synd om mig som måste leva i ’detta’, det är nämligen inte fejkat. De är så här ungarna när de väl är tillsammans.
  Ska det vara så himla svårt att skicka en julhälsning?

 2. Snacka om mundiarré från Binta;-), men det är klart att hon var exalterad, grattis Binta.
  Den där lille terroristen hahaa, pussa på honom från migå blir han tyst!

  Kramar till er alla!

 3. Det var VERKLIGEN en detaljerad historia! Jag tycker min lillsyrra (17 år) är rättså babblig, men här ligger hon minsann i lä! 😀
  Grattis till vinsten Binta!
  Och Mabou, den pojken är bara det charmigaste jag sett på år o dar! 🙂

 4. Sara: Någon brytning bör hon inte ha, men har hon det ändå så kanske det är den dialekt som kallas ”Rinkebysvenska”! Haha… 😉

  Veronika: *S* Då missade du ju Mabou ´s försök att ta uppmärksamheten ifrån henne…! 😀

  Alter Ego: *S* Ja, jag ska naturligtvis GENAST kolla!! Japp, det var en glugg du såg! 😉

  Vb: Ja, sedan blev hon ju irriterad över att vi vände kameran mot Mabou och den sjungande snögubben en stund!! 😀

  Cel’Dara: Haha, ja, tror de flesta ligger i lä mot Binta när hon sätter igång. Mabou vet precis hur tjejer ska tas…! 😉

  kochana: Vem är det? (Vågar man fråga det, eller är det någon som ALLA borde veta vem det är?) 🙂

  Johnny2bad: Ja, han lyssnar och lär…! 😉

 5. Det blev lite skumt när jag skulle svara på din kommentar i min blogg, så jag svarar i din blogg istället.
  Det jag skulle säga var, att det var ju verkligen ett konstigt sammanträffande! Jag har ju läst din blogg länge, men minns inte att jag läst om din farmor..?

 6. Galet kul! Min syrra va (e) lika dan haha….tog evigheter innan hon kom till skott…o då hade man oftast glömt va det var hon skulle berätta från början haha

  Grattis tjejen!

 7. Kollade också hela. Det var kul att se Binta in action, när du berättat så mycket om henne. Och jag försökte verkligen fokusera på vad hon sa, men allt fastnade knappast 😛 Jag är van vid folk som pratar som hon, och jag kan själv babbla på sådär mycket – men giiirl, det här var osammanhängande! Men kanske för man inte känner henne också, lr kan alla namn & sånt där som är självklart för er. Plus att jag tyckte hon var lik dig! Man ser verkligen att alla är dina barn, + att dom är fett söta 🙂

 8. Melinda: *S* Ja, hon kan konsten att hålla tempot i alla fall, sedan är det upp till oss i omgivningen att hänga med…! 😀 Ja, fast Binta är mest lik mig, om man bortser från färgen, så är hon näst intill en kopia av mig i den åldern! De andra är inte särskilt lika mig, annat än runt ögonen! 🙂

 9. Jag: Nej, det har de inte. Det är bara Binta som är lik mig, även om Jai fått en del drag av mig som framträtt senaste åren. För övrigt vill inte barnen att jag går in deras pappor i bloggen, hoppas det är okej! 🙂

 10. Självklart. Undrade bara om de hade olika pappor eftersom de ser så olika ut och verkar vara så olika till sättet(även enligt dig) men det går ju också även om man har samma föräldrar, tro mig jag vet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.