Om jag firade jul med Leila i TV4…

Jag har skrivit tidigare om att jag tycker Leila på TV4 är en riktigt toppen kock! Om du klickar HÄR så visar hon hur man frostar frukt till julbordet. För övrigt tycker jag ofta hon har roliga små tips och recept, som man blir sugen på att testa.

Just det där med bordsdekorationer tycker jag är väldigt roligt, även om det är allt för sällan jag kommer mig för att verkligen göra det. Men i år funderar jag på att verkligen lägga ner det där lilla extra på just dekorationen!

För övrigt så inser jag att jag och Leila skulle få det toppen om vi firade jul ihop. Jag skulle berätta vad jag vill ha på julbordet och *vips* skulle Leila trolla fram det! Eller inte…

Nåja, några av hennes små tips ska jag nog ta till mig av i alla fall…! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Om jag firade jul med Leila i TV4…

  1. Hon är så bäst! Mitt senaste inlägg hade en liten hyllning till henne, och som jag väntat på dagens progam där hon gör ”Rocky Roads”.. Mmmm.. jag kan riktigt smaka hur gott det är. Ska definitivt göra dem till jul..”

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.