En riktig avsugning…

dscn0086.JPG

Gårdagens citat, tyckte en kollega att jag kom med:

”Alltså, den blir halare ju mer man suger!”

Vad jag kommenterade? Jo, min nikotinsugtablett flög ut ur munnen och min kollega föll i skratt. Jag skulle egentligen bara ursäkta att tabletten flög iväg med sådan fart.

Som tillägg kan jag kanske bidra med dagens citat i anslutning till gårdagens:

”Den blir också blötare ju mer jag suger…!”

By the way: nio dygn, fyra timmar och fyrtio minuter utan ett bloss! Det, ni!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”En riktig avsugning…

 1. En och annan groda har man ju droppat i sina dar, vad sägs om att säga : jag ska bara stoppa ner handen i fixxan och kolla om den ligger där!? ja det är starkt att lägga ned cig, om det krisar med såna där värdelösa tuggummin o pastiller ta inte en cig, köp catch mini eucalyptus eller nåt annat gott snus. Själv har jag hittat ett ställe som säljer bak för 5 kr dosan, utgånget datum visserligen men ändå! Bätte än att snusa begagnade prillor för tredje gången, det är ju så jäkla dyrt med tobak nuförtiden1 Jag håller oxo på att lägga ned en hel drös med gamla ovanor, det är som nån sade inte så knepigt när man väl bestämt sig. Peace out

 2. Vb: Kunde knappt tro det själv för 11 dagar sedan…! Nu har jag i alla fall tio dagar utan cigg bakom mig! 😉

  J2B: *Asg* Det där påminner mig om ett gammalt klipp från TV4 morgon, när en av programledarna säger fixxan! Haha…

  Agge: Japp! Ett riktigt typiskt tonårsmorse-världsrekord!! 🙂

  Astrid: Ja, det tycker jag med! *Haha* Synd att inte alla tycker det bara, det är så trist att skratta själv…! 😉

 3. Thomas: Ja, jag kämpar, men ser inte någon risk egentligen att jag ska börja igen, annat än att andra säger att det är så ”lätt att falla tillbaka”! Jag tycker jag fått ut så mycket positivt redan, att jag har svårt att se mig bryta detta. Tack för peppning! Kram!

 4. Pingback: Som förbytt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Som förbytt!! skriver:

  […] Så vad är nu skillnaden? Jo, skillnaden är ju att jag tog mitt sista bloss den sista November 2007. Sedan dess har jag alltså inte rökt ett enda bloss. Sedan några veckor tillbaka (tror det var strax innan jul) använder jag inte ens nikotinhjälpmedel. […]