Rösta fram månadens Barnblogg.

Min blogg har blivit nominerad i Allt om Barn. De vill utse månadens barnblogg. Jag är en av fem nominerade och är naturligtvis väldigt glad och tacksam för det. Det är alltid roligt att få uppmärksamhet för något man gör. Jag skriver. Jag skriver bloggar så mina fingertoppar nästan glöder i bland.
Jag bloggar för att det är roligt, intressant och för att det ger mig något. Responsen från andra människor på det jag skrivit. Responsen på funderingar jag har om livet i största allmänhet. Tankar på föräldrarskapet, tonårstiden, drömmar om framtid och minnen av dåtid.

Jag tänker inte böna och be att ni ska rösta på mig, men tänk er bilden på hackspetten (klickbart) i Kalle Anka på Julaftonen. Hur han håller den där repänden i ena handen och pistolen i den andra. Hur tårarna fullkomligt sprutar över hela bilden. Det är jag. Om jag INTE vinner denna nominering!!

kalleanka.jpg

Nej, allvarligt talat så är jag faktiskt inte säker på att man kan tävla i bloggande. Det är ju helt enkelt en smaksak, vilka bloggar man trivs bäst med att läsa. Det finns blogginlägg som jag är stolt över att ha skrivit, sedan finns det de jag är mindre stolt över. Men samtidigt så kan jag uppriktigt säga att varje blogginlägg är en produkt av mig, som jag kan stå för.

Hur ni gör, är helt upp till er! Vill ni rösta på min blogg, kan ni göra det HÄR (Klickbart) och vill ni inte det, så är det okej ändå! Jag lär nog gå vidare ändå! 😉 Väljer ni att rösta: TACK för det! Kram!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Rösta fram månadens Barnblogg.

  1. Klart du får min röst. Just nu ligger du på 3:e plats 🙂
    Allt om barn, riktar sig väl kanske mer till småbarnsföräldrar, därför tycker jag det är bra att du blivit nominerad för du beskriver ju mycket om det dagliga problemen och lyckostunderna för den delen, när barnen blivit större.

  2. Sarah: Massor av TACK!! Kram! 🙂

    Alter Ego: Tack i massor. Oavsett vilken plats jag kommer på är jag i alla fall glad att jag kommit med bland dessa fem uttagna bloggar! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.