Jag vågar inte vara ovän med dig!

0f647e8fac714385a2b28b22dbaed3ad-4.jpg

(Klickbar bild)

På Fredag ska vi ha julbord med jobbet. Jag äääälskar julbord! ÄLSKAR!! Älskar mat, älskar julen, älskar bordet. Eller i alla fall det som serveras PÃ… bordet!

Binta ska uppträda med sin kompis på julfesten. Med samma dans (klickbart) som de vunnit de där två tävlingarna med. Nu till mitt lilla dilemma: jag och Binta har tjafsat lite härom dagen. Man skulle kunna säga att vi inte står på så god fot med varandra…

Jag var arg och hon var arg. Jag hade rätt. Förstås. MEN…

Nu vill jag inte att vi ska vara ”tjafsiga” mot varandra längre. För till julbordet på Fredag vill jag att hon ska vara glad och inte arg på mig. För jag vill behålla jobbet. Dessutom så vill jag också att hon ska hjälpa mig att vara smakråd på vad jag ska ha på mig. Kanske har hon lite bling-bling att låna ut, t.o.m.?

Så nu vill jag att vi ska bli vän och kramas och låta allt gammalt groll vara glömt. Jag är rädd att hon tagit på sig för mycket till helgen, för på Fredag ska de uppträda på två olika julbord, på Lördag är det en stor uppvisning på Grand och på Lördag har hon en till uppvisning, sedan är det en ny tävling på Söndag. Men viktigast av allt är förstås att hon inte gör bort mig på julfesten på Fredag!

Sa jag förresten att hon är en fantastisk dotter? Sa jag att hon rockar? Sa jag att hon är världens bästaste Binta? 😉

Till sist: glöm inte rösta på mig HÄR om du gillar min blogg! 🙂

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”Jag vågar inte vara ovän med dig!

 1. Christina W: Jag hoppas det! 🙂 *Håller tummarna hårt!*

  Anna-Lys: Dansar Kung-Fu? Hmmm… nu hänger jag inte alls med…! 😉

  Sara: Pratade i telefonen med henne idag på lunchen och då lät det som att vi aldrig sagt ett ont ord till varandra…! 😉

 2. MEN DUTTI DU E DA!!! GRATTIS!!!
  Bättre sent än aldrig fniss,,,,
  Hoppas ni får en underbar Jul o ett gott nytt år,,, SOM VÄNNER!!
  ;0)
  kram kram
  Nallemamma

 3. NALLEMAMMA: Massor av TACK! Önskar dig också en härlig jul! Kram!

  Camilla: Hej Camilla och välkommen till min blogg! Om du kollar på listen under bilden högst upp, så finns det olika flikar du kan klicka på, då kan du läsa lite mer om bloggen och om mig. Börja med ”Om mig”. Jag har fyra barn: Binta 18 (snart 19), Jai 16, Isa 14 (alla tre tjejer) och sedan en liten kille: Mabou 5 ½ år. Kram och hoppas du ska trivas här!

 4. Pingback: Så hon slipper skämmas över mig...!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] kom hem hit igår (jo, vi har slutit fred och är vänner nu)! Som jag skrivit tidigare så ska hon och hennes kompis uppträda med deras […]