Fröken Elefantfot.

img_4588ecabe3ed2.gif

Igår hade jag trevligt. Idag är det något mindre trevligt. Inte för att jag är bakis eller något sånt. Nej, jag drack bara julmust och cola igår, så jag slipper några hangovers. Däremot så har mina fötter en rejäl jäkla hangover.

Nu talar jag inte om lite ömmande fötter, jag talar om uppsvällda, jätte-elefant-fötter-som-gör-så-ont-att-sätta-ner-i-golvet-att-jag-hellre-kryper-runt-här-hemma.

Fy faaaan, för att använda ett milt uttryck, vad ont det gör. Att sätta ner fötterna i golvet är en total omöjlighet. Trampdynorna (heter det så på människor också?) Det är de som är mest svullna och gör mest ont. Jag som en gång varit de högklackade skornas drottning, nu måste jag ha högklackat-träning. Så snart fötterna återhämtat sig från gårdagens chock.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Fröken Elefantfot.

  1. Det påminner verkligen om känslan efter att serverat, passat upp och burit disk från fyra på eftermiddagen till fyra på morgonen.
    Ett ljummet fotbad med fotsalt är ett tips.
    🙂

  2. Eva: Det fanns tider när jag också jobbade sådana servitrispass, men den smärta jag kände igår, var mycket, mycket värre och då har jag haft riktigt ont tidigare! Det blev dock lite bättre på kvällen efter lite fotbad och massage. Men i ärlighetens namn, har jag fortfarande så ont att det är svårt att gå normalt! Kram!

    Soulsister: Japp, och allt är Crocsens fel! Måste börja öva på obekväma skor igen…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.