Intern Jobbrelaterad blogg.

Ja, igår på Julfesten hade vi ju trevligt, som jag nämnt tidigare. Tyvärr var det inte så många som var kvar så länge efter julbordet. De allra flesta drog vidare, men några var vi som blev kvar och allra mest var vår sjuksyster på jobbet ”M” riktigt i gasen och rockade rejält på dansgolvet. Hon är roligt galen och det är alltid en frisk fläkt med folk som vågar vara det också. 🙂

Vi var ca: 100 personer sammanlagt och det gör ju att man inte hinner prata med alla, men av de som jag hann prata med, verkade de flesta nöjda och glada med gårdagskvällen. ”Herr R.F.” och jag hade en liten plan på en ”svängom” under kvällen. Så blev det dock inte. Jag vet inte om han glömde bort det, eller helt enkelt dissade mig.

Kvällens komplimang fick jag av J.S. som sa att de diskuterat mig när Binta uppträdde och att de hade svårt att se mig som mamma till en snart 19-årig tjej. DEN kommer jag att leva länge på!! 😉 Även om jag måste erkänna att jag faktiskt trivs bättre och bättre med att faktiskt bli äldre.

Kvällens saknad hade jag efter L-L. H. som inte var med, men det var i alla fall hennes sambo J.S. Till de båda tillägnar jag DENNA LÃ…T (Klickbar länk)!

De personer jag nu nämnt i bloggen, vet jag inte ens om de kommer att läsa, men det spelar inte så stor roll, eftersom jag skriver för mitt eget behov av att skriva. För er på jobbet som inte blivit nämnda: Det betyder inte att jag glömt er, önskar er en skön helg, tackar för igår, önskar ett fint slut på året och en fartfylld början på nästa år.

Till er som inte jobbar med mig, ber jag er överse med denna blogg, då den är ett litet parantes!

För er som fortfarande vill rösta på min blogg, kan du klicka HÄR och sedan på ”Tonårsmorsa”, röstningen pågår ett par dagar till, tror jag!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Intern Jobbrelaterad blogg.

  1. På förekomna klagomål via mail och facebook; jo, jag saknade naturligtvis ALLA som inte kom på julfesten!!

    Kom själv på: Glömde tacka J.L ´s mamma för skjutsen till julfesten och A.F. för skjutsen hem från julfesten! TUSEN TACK!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.