Trötta fötter och Het dans!

dscn0973.JPG

Jag, på väg till kvällens Julfest. (Klickbar bild)

Idag var det dags, för årets julfest med jobbet. Det gick lite lugnare till på denna julfest, än den jag var på för två år sedan, med mitt dåvarande jobb. Då barnen ringde konstant (Klickbar länk) under hela julmiddagen. Kanske kan det bero på att de är något större nu och att i alla fall ett av barnen var med en stund på detta års julfest?! Binta och hennes kompis dansade (fast med en annan låt) på idag på julfesten. De gjorde inte bort mig och inte sig själva och jag gjorde inte bort Binta heller, som hon av någon outgrundlig anledning oroade sig för (klickbar länk) ett tag…!

I år fick jag endast ett telefonsamtal. Det var Jai som talade om att Mabou skulle gå och lägga sig och någon sekund senare tog Mabou luren för att meddela att han INTE skulle gå och lägga sig…!

Binta och hennes vän dansade sammanlagt tre låtar, eftersom två var så korta skulle de ha dansat en till, men jag hann stoppa den, när jag insåg vilken dans det var. Det var liksom lite för många unga män för att jag skulle låta min dotter dansa Dutty Wine (Klickbar länk) på vår julfest. (Dessutom vill jag helst behålla jobbet… hehe)

Själv är jag otroligt tacksam över att Binta var där, eftersom jag passade på att sno hennes nya Adidas-kängor, då mina fötter höll på att gå av på mitten efter några timmar i mina högklackade stövletter. Det är helt otroligt vad jag skämt bort fötterna med mina Crocs (Klickbar länk). Hur ska man någonsin kunna ha ett par snygga högklackade på sig igen, efter att ha skämt bort fötterna med Crocs?

Hur det var på den där julfesten för övrigt, återkommer jag till i morgon! För övrigt så kan ni fortfarande rösta på min blogg ett par dagar till, om ni vill. Klicka HÄR och sedan på Tonårsmorsa.

Nu ska jag sova och hoppas att jag ska sova bättre i natt än jag gjorde igår. Good Night folks!
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Trötta fötter och Het dans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.