Ego-Fatou kommer till insikt!

dscn0966.JPG

Inser att jag kommer att få behålla alla mina svindyra Rocky-Road (Klickbar länk) julgodisbitar för mig själv. Ungarna totaldissar dem och kommer med all sannorlikhet att hålla sig till knäcken och ischokladen! HA! Det innebär ju att jag kan käka upp varenda nöt och mashmallows fylld chokladbit själv, utan att ens behöva ha dåligt samvete eller skämmas! Den här julen kan bli riktigt NAJS!

4_1_201.gif

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Ego-Fatou kommer till insikt!

  1. Var glad för det,, min man käkade upp hela första omgången på 3 dagar.. så det var att snällt kila ner till affären och köpa 2 nya påsar med svindyra dumle, pistage och jordnötter… *suck*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.