Yiiiha!! Jag vann!!

4_17_5.gif

Jag som aldrig någonsin vinner något! Aldrig. Något. Men nu har vindarna vänt! Jag har vunnit!!

Hittade en tävling på någons blogg (minns inte ens vilken) och bestämde mig för att delta, trots att jag aldrig vinner. Idag fann jag en trackback på min blogg och två mail att jag har vunnit (Klickbar länk)!! Jag-har-vunnit! Faktiskt!

8_2_101.gif

HÄR (Klickbart) är min vinst! Fatta själva, det är en hel låda med en massa spännande små saker som en ensamstående fyrabarnsmorsa aldrig skulle ha råd att unna sig annars (kanske någon annan, men inte jag). Hoppas ni ser att det är något med choklad i också…! 😀

Jag är så glad, så glad, så jag hoppar och studsar här hemma och är allmänt glad och känner mig så tursam! Ja, Ni FÃ…R ta på mig! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Yiiiha!! Jag vann!!

 1. Ã…ååå… Lyllo!

  Grattis som bara den!

  Nu har jag äntligen fått en dator, efter många månaders snålande på SK:s och Lil’ B:s, så nu ska jag blogga som aldrig förr 🙂

  Och läsa. Ser att du är lika bloggaktiv som alltid, och det glädjer mig.

  Kram o Puss, Kei

 2. Stort grattis!
  Men hu är det med efterforskningen? Till och med jag såg tydligt och klart länken till innehållet i julkorgen 🙂

  Lite choklad blir det i allafall
  Catanies – chokladdragerade mandlar – Spanien

  Det är nästan såg jag blir sugen att åka till dig bara för att provsmaka alla goda saker du får.

 3. Alltså, glöm min kommentar, antingen så har du ändrat i texten eller så läser jag som en kråka!

  Eftersom du inte dricker kaffe så kan du ju spara det tilll mig 😉

 4. Kei: Japp, lyllo det är jag! 🙂 Har nog inte varit så bloggaktiv på ett tag, men nu är jag det, eftersom jag har semester! 🙂 Kul att se dig här igen! Kram!

  Alter Ego: Jag glömmer din kommentar och påminner dig om glasögonen! 🙂 Va? Är det kaffe med? Såg bara pasta, chokladgrejer, olivolja och lite annat, men jag såg nog bara det jag ville se…! *Haha* Sparar en kaffeslurk till dig! 😉

 5. Pingback: En julklapp till Mabou?

 6. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

 7. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Ego har visst läst mellan raderna på mina bloggar den senaste tiden. Antingen har hon läst att jag inte vinner så ofta, eller så har hon läst om min bön till elbolaget. Eller båda två. Hur som helst har […]

 2. […] nämligen att röka!! Mer läsning om det HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR! Jag vann också en Blogg-tävling! Binta vann diverse […]

 3. […] nämligen att röka!! Mer läsning om det HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR! Jag vann också en Blogg-tävling! Binta vann diverse […]